SUPERSIM - pametna SIM od mobitela in Iphone | |||||
Je mel kdo podoben problem? SIM sem sprobal tudi na drugih telefonih in normalo prebere vse kontakte, tak da je očitno napaka na Iphonu. Naložen je ponovno zadnji softver 2.2.1 pa je problem isti. |
|||||
![]() |
|||||
Na sim kartico so mi predhodno nastavli gprs nastavitve in sms-zgrešen klic.In to pomojem povzroča probleme z vnosom kontaktov. 1. Povezava gprs ne dela, ker se podatki s sim očitno niso znali prepisat na iphona v settings-network. 2. Zgrešeni klici delajo. Bom šel zamenjat sim pa poročam. Sem pa razočaran nad 3G na Iphonu, ker mi je ne lovi tu, kjer je na nokijah in htc-jih šibala.Pa mam zadnji modem fw. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Moja Mobitelova (pametna) SIM kartica je delala brez problemov. Res pa je, da ze ~10 let nimam kontaktov na SIM kartici, rajsi jih imam v telefonu oz. zadnjih nekaj mesecev kar na MobileMe, punca pa na GoogleContacts - lazja administracija, posodabljanje in backupiranje. |
|||||
![]() |
|||||
Bom naredo backup zaj, ko jih mam v telefonu. Sem bil na mobitelovem centru, pa tudi z drugo supersim ni šlo importat. Zaključek: supersim ne dela na iphonu. ![]() Tak , da so mi zaj naročli staro pametno sim, s katero je pol šlo importat in jo dobim čez par dni. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |