iPhone 2G Touchscreen (Digitizer) spodnji del ne dela
|
Jablanator
Kraj: iMb & iLj |
|
 |
|
Prispevek: #1 Objavljeno 23.05.2009 18:19:55 iPhone 2G Touchscreen (Digitizer) spodnji del ne dela |
|
Danes sem zjebal svoj stari dobri iPhone 2G, ki mi je lepo služil že od 2007... in sicer, ko sem šel kolesarit sem ga imel zataknjenega v hlačah in sem ga dodobra prepotil (obrnjen z ekranom proti koži).
Sedaj več ne zazna dotikov na spodnjem centimetru ekrana. Kaj svetujete?
Proda kdo pokvarjen iPhone? Kje kupiti nov LCD z digitizerjem? Naj pozabim na vse skupaj in raje kupim 3G? Slednje se mi zdi škoda, saj je ravno pred vrati nov model, katerega že nestrpno čakam.
Skratka, če ima že kdo izkušnje s podobnim problemom, dajte mal opisal kaj storiti in kje kupiti... Hvala za pomoč!
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #2 Objavljeno 23.05.2009 18:34:01 |
|
Svetujem ti, da se posvetuješ z zdravnikom zaradi prekomernega potenja. Če ti je švic zalil telefon ga poskusi posušiti z fenom ali v pečici na malih stopinjah (ne mikrovalovni). Če ti še vedno ne bo delal (ampak bi moral, saj veš da so toti telefoni prave makine) pa je najbolje novega kupit ker so deli dragi pa še nikoli ni več novo.
Upam da ti nisem pomagal.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #3 Objavljeno 21.06.2009 13:06:51 |
|
@AvDe: Ti je uspelo vsposobit telefon. Ker se je tudi meni zgodilo čisto isto na iPhonu 1.gen. :S
Lep pozdrav, Rauby
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #4 Objavljeno 21.07.2009 20:38:55 |
|
Pozdravljeni!
Imam kar velik problem.
IPhone mi je padel in je počil sprednji screen. Nabavil sem novega in potem komaj ugotovil, da nemoreš zamenjat brez LCD zaslona, sedaj pa mam kašo, ker iPhone ni več delujoč.
Ima kdo starega zanič iPhona al kaj podobnega?
Hvala za pomoč
|
 |