Jabuk
CD ne gre ven! + Front row
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.05.2009 18:13:17
CD ne gre ven! + Front row
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
V iMac-a sem dal CD, da bi posnel glasbo, ampak nisem znal posneti glasbenega CD-ja, zato sem proces prekinil, zdaj pa CD noče ven. Računalnik sem že resetiral in ponovno zagnal pa ni razlike, kako naj ga dobim vem?

Poleg tega pa imam problem pri predvajanju DVDjev v Front row pri izbiranju podnapisov in menijev: ko grem npr. v meni podnapisi, lahko samo v roku ene sekunde izberem pondapise, potem vse zmrzne in lahko grem samo z gumbom 'menu' na remotu nazaj v osnovni meni
V front row mi prav tako ne prenese iTunes library, tako da ne morem predvajati glasbe in glasbenih videov

Zanima me tudi kako lahko zbrišem določene fajle brez da bi z miško izbral move to trash?

Občutek imam, da lahko pri windowsih veliko več delaš z mapami, pri macu pa določene funkcije pogrešam.

Večinoma sem sicer zadovoljen z macom (kupil prejšnji teden) ampak zgornje težave ter še nekaj drugim me zelo moti in me je navdušenje že minilo Crying or Very sad
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 18.05.2009 18:15:20
http://www.google.si/search?q=osx+how+to+eject&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 19.05.2009 16:15:11
Re: CD ne gre ven! + Front row
Exxon je napisal/a:
V iMac-a sem dal CD, da bi posnel glasbo, ampak nisem znal posneti glasbenega CD-ja, zato sem proces prekinil, zdaj pa CD noče ven. Računalnik sem že resetiral in ponovno zagnal pa ni razlike, kako naj ga dobim vem?

Glej zgoraj

Exxon je napisal/a:
Poleg tega pa imam problem pri predvajanju DVDjev v Front row pri izbiranju podnapisov in menijev: ko grem npr. v meni podnapisi, lahko samo v roku ene sekunde izberem pondapise, potem vse zmrzne in lahko grem samo z gumbom 'menu' na remotu nazaj v osnovni meni
V front row mi prav tako ne prenese iTunes library, tako da ne morem predvajati glasbe in glasbenih videov

Pri vseh možnih programih, ki so 10x boljši od Front Rowa (in zastonj) ti ga res ni treba uporabljati ...

Exxon je napisal/a:

Zanima me tudi kako lahko zbrišem določene fajle brez da bi z miško izbral move to trash?

Ali ga potegneš v koš ali pa command+backspace
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 19.05.2009 16:19:29
CD em sparvil ven preko disk utility, hvala Smile

Glede front row se mi zi pa praktičen, ker ga lahko prigeš in popoloma upravljaš preko remote-a. ČE bi program normalno delal, bi ga z veseljem uporabljal, ker i zadošča, samo ne vem kako spraviti komade v front row in zakaj mi pri dvdjih zašteka meni
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 19.05.2009 18:21:47
Exxon je napisal/a:
CD em sparvil ven preko disk utility, hvala Smile

Glede front row se mi zi pa praktičen, ker ga lahko prigeš in popoloma upravljaš preko remote-a. ČE bi program normalno delal, bi ga z veseljem uporabljal, ker i zadošča, samo ne vem kako spraviti komade v front row in zakaj mi pri dvdjih zašteka meni

Pa uporabi recimo Plex, ki je zastonjski ekvivalent, ki (vsaj meni) dela mnogo bolje.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani