Lp

| Final cut pro | |||||||||||
| 
 Inštaliral sem si final cut pro - studio s katerim se izdlujejo filmi. Vse mi dela ampak ko hočem uvozit iz kamere mi nea gre! ve keri kak se  uvozi datoteke direkt iz kamere, ki še niso sformatirane v avi ali kaj podobnega!!!
 Lp  | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 

Bistveno si izpustil, in sicer kakšno kamero imaš, na kaj kamera snema in v kakšnem formatu. Brez teh informacij boš težko dobil kakšno pomoč. | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 ce imas kamero, ki ti snema na disk namesto na kaseto 
 skopiraj fajle na interni disk (od mašine) in jih konvertni v QT tedi bo pa šlo | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 DA si sposodim malo temo namreč jutri sem si namislil iti kupiti kamero, pa me zanima, če mi lahko kdo tukaj svetuje vsaj, kdo ki ima več pojma od mene.
 Rabim pa za naslednje: Da bo slika lepa na 107 cm LCD ju Za posnetke mojega sineka, prvi koraki, prvič na morju ipd. Za posneti kake dogodke, krst poroka, RD. Da nebi kupil kaki lol, pa seveda, da je mac compatible v vsakem pogledu. Cenovno tam do 400 EU več nimam na razpolago prihajajo dopusti. | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 Bistveno si izpustil, in sicer kakšno kamero imaš, na kaj kamera snema in v kakšnem formatu. Brez teh informacij boš težko dobil kakšno pomoč.[/quote]
 Sony Hd Handycam, snemal pa sm v AVCHD formatu!!!! | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 

Rabim kak poseben konverter in ali ga lahko dobim frreee!!!!!žž Lp, nejc | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 jaz to naredim s toastom | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 Ki ga dobim1!!! | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 | 
 [DELETED] Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 21:35; skupaj popravljeno 1 krat | ||||||||||
|  | |||||||||||
| 

NE | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 | 
 [DELETED] Nazadnje urejal/a Gost Sre 18. Avg 2010 21:35; skupaj popravljeno 1 krat | ||||||||||
|  | |||||||||||
| 

Mogoče se pa hoče prej prepričat kako deluje preden opravi takšen nakup. Mislim da nimajo vsi toliko denarja, da bi kupili nekaj kar prej niso stestirali. Morda jim sploh ne odgovarja oz. ne potrebujejo takšnega profi programa. | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 Po moje bi mu bil Final Cut Express že več kot dovolj... Pa ni tolk drag. Drugače pa iMovie za domače potrebe več kot dovolj. | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 Kaj to pomeni da ti ne gre, a ti sploh zazna kamero, a l samo ne podpira formata? PA na kaj si priklopu kamero? Ponavadi ljudje priklopjo na usb kabl, ki pa ni nujno opcija ki bi delala, si probu firewire? | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 | 
|  | |||||||||||
| 
 Boris, ma že po stilu pisanja vidiš, da se nima smisla ukvarjat. Prihrani tipkovnici če ne drugo    5509: Kr iMovie uporab, bo verjetno zadostoval tvojim potrebam, sploh 09 varianta. Tam nekje pod File->Import bo verjetno odgovor na tvoje vprašanje.. | |||||||||||
|  | |||||||||||
| 
 a u iMovie ne dela drag'n'drop? | |||||||||||
|  | |||||||||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |