mene pa zanima kako je z iphoni iz hrvaske( a so isto odklenjeni kot tisti iz italije)
hvala, lp
| iphone iz hrvaške? | |||||||
mene pa zanima kako je z iphoni iz hrvaske( a so isto odklenjeni kot tisti iz italije)
hvala, lp |
|||||||
|
|||||||
So zaklenjeni na T Com HR in se ne dajo odklenit , ker imajo software 2.21 in baseband kateri ne gre unlockat .
|
|||||||
sm vedu!!!!ker mi en "pametni" prodajalec trdi da je odklenjen na vsa omrezja. zj bo reku da ma se qwerty tipkovnco |
|||||||
Dobil sem ga med zadnjimi 2.2. Z yellowsn0w deluje odlično. Enako kot odklenjen tušev.
|
|||||||
Sej jo tudi ima... ko prikličeš kakšen app za vnašanje podatkov... se pokaže qwerty tipkovnica Drugače pa... najbolj enostavno, z najmanj zapleti... Trst oz. Italija za iPhone. Ni potrebno nobenih unlockov in turbo SIM-ov... žal tako je. _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||||
Zanima me, kako je zdaj s temi Hrvaškimi iphoni?
http://www.bolha.com/oglas382941518/ostali-na-zalogi-iphone-3gb-16gb-nov-nerabljen-crne-barve-garancija-racun Prodajalec trdi da je jailbreakan in da deluje na vsa omrežja? Je to mogoče ali mora bit turbo sim vstavljen? |
|||||||
Možnosti sta natanko dve:
1.) Uporaba kakšnega xy-sim vložka. 2.) Uporaba yellowsn0w aplikacije za odklep (tukaj moraš biti pozoren, da ponesreči ne nadgradiš basebanda na zadnjo verzijo). |
|||||||
Sepravi 2. opcija je nekako tako, kot da ga z QuickPwn jailbreakas? Sepravi lahko telefon restoras in updatas preko iTunes normalno? Potem pa ga z yellowsn0w jailbrekas?
Hvala za hiter odgovor! |
|||||||
Ni čisto tako. Pri drugi opciji je par pomanjkljivosti:
1.) Na SIM kartici moraš izklopiti PIN kodo. 2.) Ne smeš kar tako updejtat preko iTunes-a, ker boš s tem onemogočil SW odklep. 3.) Nadgraditi moraš s pomočjo PwnageTool-a (to ni QuickPWN), ki izklopi upgrade basebanda. 4.) Ne dela vsem enako dobro. Za teh par eur razlike v ceni priporočam nakup Italijanskega odklenjenega, kjer lahko res po mili volji nadgrajuješ in ne boš naredil nič narobe. |
|||||||
Se en, ki ima pdoobno stalisce... Razlika med ceno tega hrvaskega iPhone-a in tistega iz Italije je 50€ ... Samo ena majhna nepazljivost pri nadgradnji te zna hitro kostati vec...
|
|||||||
Kje v Trstu se ga pa lahko dobi, pa če kdo slučajno ve kakšna je cena? Hvala
|
|||||||
To je pa z tolikokrat napisano, da bi le malce iskanja vrnilo precej rezutlatov Kupis ga lahko v katerikoli Vodafone ali TIM stacuni ... pa se pri kaksnem bolje zalozenem posredniku... Cena je 499€ za 8GB model (crn) ali 569 za 16GB model (bel ali crn) |
|||||||
Ups...
|
|||||||
in ja, imajo jih na zalogi.
sam sem svojega nabavil ravno prejsnji teden. |
|||||||
Prvo kot prvo me zanima, kje je razlika med vezijo 2.2 in 2.2.1?
Če kupiš na hrvaškem rabljen telefon, kako veš, da ne potrebuje dodatne sim kartice (tisti rebel pa toti crap)? Ali se da videm pod about, ali kako veš da je "zaklenjen"? Hvala! |
|||||||
Vsi telefoni na Hrvaškem so zaklenjeni. Razilka med 2.2 pa 2.2.1 je le nekaj popravkov, pa pri shranjevanju slik iz maila/safarija, ne popači več sliko (kar se je na >2.2 občasno zgodilo). |
|||||||
Vem da so vsi zaklenjeni, vendar ne rabiš vedno uporabljat turbo sim pa to. Zanima me, kdaj oziroma kako se vidi (v nastavitvah ali kjer koli drugje) da moraš uporabljati turbo sim?
|
|||||||
Ko bo izšel ultrasn0w (verjetno še danes), se bo dalo odkleniti vse...
|
|||||||
samo res. tudi mene zanima, če se bo sedaj dalo vse telefone odklenit s tem ultrasn0w, tudi te hrvaške 3G. sorry, sem pač noob
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 12, 13, 14 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |