Telefon je iphone 3G, 16 GB
Trajanje baterije | |||||
Telefon je iphone 3G, 16 GB |
|||||
![]() |
|||||
Sicer pa mislem da je rešitev na tvojo težavo samo restore, če pa to ne bo rešilo težave pol je pa mogoče kaj narobe z baterijo :S |
|||||
![]() |
|||||
Možne razlage so: - program teče v ozadju, - nastavitev preverjanja maila na 5 min, - avtomatska nastavitev osvetlitev ekrana, ki ne deluje pravilno zaradi praske ali nečistoče ekrana, - slab signal operaterja (sploh 3G) je zelo pogosto na mejnih vrednostih, ko povzroči močno delovanje antene, - umazan konektor, ki je zato v stiku, - ves čas prižgan wifi, bluetooth - nameščen nov program, ki ne deluje korektno. Tako, sedaj pa je potrebno počasi korak za korakom eliminirati vzroke. Obstaja pa tudi možnost (zelo majhna), da je tudi hardwarska napaka. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Hvala za nasvete. - program iz ozadja ni, naredil reboot - imam push mail - sem zmanjšal brightnees (sem imel na full) - 3g je OFF - Kateri konektor? Spodnji? Po mojem bi tu lahko bil problem, kako pa spucam? |
|||||
![]() |
|||||
Za prvo silo pazljivo s čistilom za konektorje, če ga nimaš lahko s čistim alkoholom in morda kakšno vatko za ušesa ali zabotrebec, ki ga ustrezno obdelaš, da je dovolj ozek. Vendar pazljivo. Obstaja res tudi verjetnost, da se konektorji stikajo (mehanska okvara) in prihaja do kratkega stika. Za zgoraj napisano je res najbolje, če imaš jailbreakan telefon, da si namestiš "SBsettings". Jaz si z njim uravnavam jakost osvetlitve, 3G oz. Edge,... je zelo priročen in enostaven ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |