Pozdravljeni,
ima kdo kakšno informacijo, če je možno na novem macbooku 2.0 zamenjat tipkovnico s svetlečo, ki je na 2.4?
Hvala in lp,
| Zamenjava tipkovnice s svetlečo na novem MacBooku 2.0 | |||||
Pozdravljeni,
ima kdo kakšno informacijo, če je možno na novem macbooku 2.0 zamenjat tipkovnico s svetlečo, ki je na 2.4? Hvala in lp, |
|||||
Sicer nimam Macbooka, vendar razmišljam.
Če Macbook 2.0 nima lučke (al karkoli), same tipke ne bodo nič pomagale. Upam, da misliva na isto, drugače me nej kdo popravi. |
|||||
Na netu sm brau da morš zamenat celo tisto plato, kjer je tipkovnica pa trackpad. Tisto pa ene 300€ stane.
|
|||||
Misliva isto ja.
A praviš da 300 eur? Hm....mogoče se le ne splača. Če ima kdo kakšno cenejšo varianto bi ga prosil, da mi javi. Lep vikend, primozz |
|||||
Najcenejša bo, da si svetilnost ekrana naštimaš do konca
|
|||||
V iStyle z montažo za 243€.
LP! |
|||||
kako je? |
|||||
Se ne splača veš, daj raje prodaj svojega MacBooka in kupi novejšega. Ali pa amlo potrpi s tem in si kupi kakšno USB lučko za osvetlitev tipkovnice, če rabiš v nočnem času. Čez leto in pol (najkasneje) boš tako ali tako menjaval računalnik.
|
|||||
To sem pravkar storil, zamenjal starega macbooka (črnega) z novim (alu), samo nisem vzel 2.4.
Mah sej ni nuje, da bi se tipke svetle, ne bi blo pa švoh. LP |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |