Živjo zanima me ali komu dela normalno itunes sync in ali clean instal najde update ali ne?
| Instalous | |||||
Živjo zanima me ali komu dela normalno itunes sync in ali clean instal najde update ali ne?
|
|||||
Psst, jaz o tem na forumu ne bi govoril. Saj veš... crack aplikacije so protizakonite. Mislim da večina od nas uporablja jailbreak samo za theme in nekatere popravke iz cydije kot so npr. logotipi operaterjev ali slovenski vmesnik.
|
|||||
ma dej mat13 ki si smešen....kaj ma veze kaj je protizakonito...in kaj ne...a zdj ki je protizakonito se ne sme niti o tem govorit hehe....lej če rabiš kakšen crack samo prašaj?...ker tisti ki daja še dodatni keš za aplikacije je bumbar in lolek hehehehe
|
|||||
Ja, kakor za koga.
Mat13 je uporabnik, ki je že "par dni" več časa na tem forumu, zato je verjetno že videl, da moderatorji opozarjajo, da se o temu ne govori na tem forumu. Mislim, da v primeru ponavljajoče kršitve zaradi tega, lahko dobiš tudi BAN. |
|||||
Ti pozabljaš, da se v razvoj nekaterih aplikacij vloži prekleto veliko truda. Jaz, če le lahko in uporabljam aplikacijo redno, to tudi kupim in s tem pokažem avtorju programa neko zadovljstvo z rešitvijo in mu dam motivacijo za še nadaljne razvijanje. |
|||||
alenbec= točno tako
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |