Zdravo
mi lahko kdo pomaga? telefon mi dela počasi.Recimo odprem sporočila ali nastavitve full dolk traja da se odpre, iz applikacij mi v meče, ...
Hvala in L.p.

| iPhone dela zelo počasi | |||||

Zdravo

mi lahko kdo pomaga? telefon mi dela počasi.Recimo odprem sporočila ali nastavitve full dolk traja da se odpre, iz applikacij mi v meče, ... Hvala in L.p.  | 
	|||||

Ponovno vse namesti, pa pozabi na Backup, ko boš mel gor frišn OS, ker če maš jailbreakan tel, pol nič več nena prav dela. I guess

Me zanima kaj si se špilal, da je postal počasn pa nestabiln Meni še kaj takega ni uspelo...  | 
	|||||

hm še sam newem, mogoče preveč applikacij??za ta frišn OS pa nevem, nisem ga še nikol gor devu, ne upam si, da nebi kej zajebal!ka pa vem.  | 
	|||||

Če imaš tovarniško odklenjen iPhone se nimaš kej za bat. Naloži najnovejši firmware gor (trenutno 2.2.1) in ga aktiviraj lepo preko iTunes.

Če je iPhone zaklenjen, potem moraš restorat s custom firmware-om, da ohraniš 2.28 baseband..kej več o tem pa si lahko prebereš na iclarified strani.  | 
	|||||

vse kar ti lahko povem je da imam odklenjen telefon, Software V. je 2.2, pa kokr jst vem bi naj bil jailbrejkan  | 
	|||||

podoben problem se je pojavil pri meni ko sem mu hotel vsilit omrežje MOBITEL namesto hrvaškega T-Mobila (Vozili smo se kak km dva od meje s HR (Bizeljsko), dam lepo mobitel omrežje in pol fon zašteku ful in je rabu kr kako minuto da je na home screen pršov. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |