Jabuk
Safari ne deluje
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 13.04.2009 13:02:23
Safari ne deluje
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živijo.
Imam problem s Safarijem. Enostavno ko ga zaženem mi naloada prvo stranico naslednje pa noče. Odgovor je not respounding. Par krat sem probal pa mi zmrzne. Enkrat mi je uspela naredit dva iskanja iz googla pa spet isto. Namreč imam novo beta verzijo. Probal sem tudi je disinstallirat pa vsen mi noče delat.
Vse safarijeve nastavitve funkcijonirajo edino kadar grem v niz iskanja se blokira.

A mi zna kdo povedat kaj naj bi bilo to? A obstaja uninstall za ga zbrisat in ga inštallirat ponovno?
Hvala. Lep pozdrav
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 13.04.2009 13:13:59
Vzrok naj bi bili plugini. Pojdi v Safari Preferences / Security in odklukaj "enable plugins" pa probaj če se še sesuva.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 15.04.2009 23:57:57
blaster je napisal/a:
Vzrok naj bi bili plugini. Pojdi v Safari Preferences / Security in odklukaj "enable plugins" pa probaj če se še sesuva.

Eilaa živijo.
Probal sem pa ne deluje. Plug in so bili usposobljeni, zdaj sem jih ugasnil pa je ista zgodba. A imaš še kakšno idejo?
LP.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 16.04.2009 15:24:30
Meni malo dlje "zdrži" če imam plugine onemogočene. Drugače pa lahko edino greš nazaj na Safari 3 ali pa kakšno alternativo - Firefox, Opera...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani