Par slik:

| Odpiralni Časi | |||||||
|
|||||||
Lepa zadeva?
Kdaj bo pa na voljo za iPhone? (mogoče pa že je pa nevem) LP |
|||||||
A se tega ne da dobit kot app, ki ga maš na iPhonu tudi offline? Je treba vedno it na naslov http://odpiralnicasi.com s Safarijem?
|
|||||||
Kdaj bo na voljo? Izjemno uporabna aplikacija.
LP -J |
|||||||
Hmm, kolikor sem jaz slisal, mora iti danes ali jutri v review
@Durano: ne vem ce te cisto razumem. A zgleda kot da se kje uporablja safari? |
|||||||
Lahko poveš kaj več??? Bo to dosegljivo v appstore-u al v cydii... pa seveda me zanima cena...
LP |
|||||||
Sicer pohvalno, zelo uporabno.
|
|||||||
Ni še uporabno
|
|||||||
Hehe, res je! |
|||||||
Bo zelo uporabno Če bo brez bugov, in bo delovala, tako kot spletna stran... |
|||||||
Super!!! Komaj čakam, da se pojavi v AppStore-u!
|
|||||||
WoW - amazing!
|
|||||||
@tadelv
Ja, trenutno se programček lahko samo online uporablja, torej s Safarijem (ali Macom ali Windowsi). Bo pa super, ko tega več ne bo potrebno početi v online, ampak tudi v offline modeu. D best! |
|||||||
hmm, mislim da bo se vedno online-mode... samo lepsi vmesnik
zato ker ti pove kolko casa je se kaj odprto, pa take fore- to mislim da racuna na serverju @jan_k: kaksne buge imas v mislih? lp |
|||||||
offline na zalost ne... bi bilo potrebno precej dela, da se baza syncha lokalno... komu bi se to prislo prav razen Touch uporabnikom? pa tudi iskanje bi lahko bilo v offline modu manj prijazno oz. kvalitetno.. sedaj se namrec dogaja na strezniku... ce dobro pomislim - je skoraj nemogoce narediti zelo dobro razlicico offline iskanja brez veliko, veliko dela... se splaca?? 3G rocks! |
|||||||
no bugz! zato je pa malo trajalo itz perrrfect.... |
|||||||
bravo krmpo!
|
|||||||
Kdaj lahko pričakujemo app na storeu?
|
|||||||
Glede na to, da ima vgrajen Google maps zemljevid, bi rekel, da z izhodom iPhone OS 3.0... razen, če je sam implementiral zadevo.
|
|||||||
Na drugi pogled opažam, da je zadevo rešil z "Google Static Maps"... tako da verjetno res ni vezano na iphone os 3.0...
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |