Pozdravljeni.
Kolega si kupil Iphone 3G iz Avstrije. Naložili smo FW 2.0.2, 2.1 al kaj je že...QuickPWN-li smo, samo en najde omrežja. Prosim za pomoč.
Hvala!
| Ni omrežja na Iphonu 3G | |||||
Pozdravljeni.
Kolega si kupil Iphone 3G iz Avstrije. Naložili smo FW 2.0.2, 2.1 al kaj je že...QuickPWN-li smo, samo en najde omrežja. Prosim za pomoč. Hvala! |
|||||
mogoče je pa zaklenjen?!?
|
|||||
kako rešim problem...?
|
|||||
če je tovarniško zaklenjen pa ste ga updatali na ta zdnji firmware in baseband, potem ga trenutno ne moreš odkleniti, dokler ne dajo ven novega unlocka za ta baseband
|
|||||
Kaj pa, če ima FW 2.0.2 gor? Kako ga unlockam?
|
|||||
|
|||||
Pa saj ga prvo priklopiš na iTunes in ti ga odklene. Potem upgrejdaš in qucikpwn-jaš...
|
|||||
Pa si v nastavitvah vpisal podatke za 3G (nastavitve_splošno_prenos podatkov_3G/EDGE)?
|
|||||
Včasih pomaga, da najprej daš v Airplane mode, nato ugasneš tako da držiš dlje časa home in power gumba, nato po ponovnem zagonu poskušaš najti omrežje.
Enkrat mi je tko pomagal. Lp |
|||||
Glede na to, da je govora o omrežju na 3G, me zanima, zakaj v nekaterih ustanovah iPhone ne lovi omrežja Mobitel (npr. na nekaterih šolah, bankah ipd.), saj sta ponavadi le dve črtici ali še manj.
LP |
|||||
Ker je 3G baz manj in so bolj oddaljene ena od druge za razliko od običajnih GSM baz. Posledično ima 3G šibkejši signal. |
|||||
Naj potem izklopim 3G in vklopim samo EDGE? Bo kaj bolje...?
|
|||||
Bolje bo edino za baterijo... telefon ti v primeru, da je 3G signal prešibek, avtomatično preklopi na GSM...
|
|||||
Kaj zaj naj storim, da mi lovi omrežje...Pod "options" sploh ni funkcije za "carrier". Ne najde omrežja...kaj lahko storim???
|
|||||
Mogoče imaš v Airplane modu oz. letalskem načinu.
|
|||||
Ne to sigurno ni...ker če je v airplane modu pol je desno gori letalo...
|
|||||
Reset
|
|||||
Si sploh namestil yellowsnow?
LP uroš! |
|||||
Ne nisem...bi naj po tem deloval?
Zanima me zakaj ne najde omrežja? |
|||||
Pa maš tovarniško odklenjen aparat? Kero verzijo osa maš gor?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |