kako nalagati glasbo na iPod Toucha iz različnih rač. | |||||
mene pa zanima če obstaja kakšna možnost program ali kaj podobnega, da bi si lahko nalagal glasbo v iTunsih doma(pc) in v službi(mac)? Sedaj mi namreč samo doma gre, ko pa ga priključim v službi pa mi javi če ga hočem izbrisati in na novo sinhronizirati... ko posksim v itunsih glasbo povleči na iPoda, se nezgodi nič... Vem pa da mi je pred časom to normalno delalo in sem lahko iz različnih mašin/itunsov nalagal glasbo. |
|||||
![]() |
|||||
Vse muske se vidi kot v iTunsih in jih lahko prosto kopiraš iz/na ipod, pa tudi druge stvari lahko urejaš (video, photos...). Je pa žal plačljiv... so tudi še drugi, boljši, slabši, večinoma pa so vsi za plačat. Jaz imam sicer kar DiskAid, ki je zastonj, samo je pa kot SSH, kjer muske vidiš s čudnimi imeni in sploh nevem ali je možno gor kopirat, z ipoda na comp gre, ker itunsi pozneje že prepoznajo musko in ji dajo pravo ime. Probaj tudi: http://tiny.cc/Z1y6D Bi bil pa hvaležen če kdo ve za kakšen tak brezplačen program za Maca - za kopiranje muske gor/dol. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Nekaj časa sem motovilil s sinhronizacijo iTunes Librarya na drug računalnik, kjer je bila kopija vseh mp3-jev na točno enakem disku. Ampak zdej mam 16GB Nanota in nima več smisla... Sicer pa mislim da se da tudi z novim WinAmpom nalagat z različnih računalnikov. |
|||||
![]() |
|||||
ne pa se ne ker nekateri menjamo OS na 5 mescev in mi dvigne pritisk zaradi takih pizdarij ki bi jih porihtali za 4 vrsticam kode. aaaaa pain in the ass, nemorm druga reččt. naj že enkrat dodajo opcijo ala "Sync from iPod to PC/MAC" al neki v tem stilu |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Imam pa eno vprašanje: slikal sem z vgrajenim fotoaparatom (Camera) in sem opazil, da postane slika z oddaljenostjo manj ostra. Obstaja kakšen fotoaparat za iPhone, ki dela tudi zoom in/out in je po možnosti free app (lahko tudi plačljiv)? ClearCam nima več vseh funkcij, saj je free trial perioda pretekla - ima kdo kak nasvet, kako dobiti ClearCam z vsemi funkcijami? Hvala in LP. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |