Jabuk
kako nalagati glasbo na iPod Toucha iz različnih rač.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.03.2009 10:55:43
kako nalagati glasbo na iPod Toucha iz različnih rač.
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni,

mene pa zanima če obstaja kakšna možnost program ali kaj podobnega, da bi si lahko nalagal glasbo v iTunsih doma(pc) in v službi(mac)? Sedaj mi namreč samo doma gre, ko pa ga priključim v službi pa mi javi če ga hočem izbrisati in na novo sinhronizirati... ko posksim v itunsih glasbo povleči na iPoda, se nezgodi nič... Vem pa da mi je pred časom to normalno delalo in sem lahko iz različnih mašin/itunsov nalagal glasbo.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 15.03.2009 11:04:36
Super zadeva za to je; ImTOO iPod Computer Transfer

Vse muske se vidi kot v iTunsih in jih lahko prosto kopiraš iz/na ipod, pa tudi druge stvari lahko urejaš (video, photos...).

Je pa žal plačljiv... so tudi še drugi, boljši, slabši, večinoma pa so vsi za plačat.
Jaz imam sicer kar DiskAid, ki je zastonj, samo je pa kot SSH, kjer muske vidiš s čudnimi imeni in sploh nevem ali je možno gor kopirat, z ipoda na comp gre, ker itunsi pozneje že prepoznajo musko in ji dajo pravo ime.

Probaj tudi: http://tiny.cc/Z1y6D

Bi bil pa hvaležen če kdo ve za kakšen tak brezplačen program za Maca - za kopiranje muske gor/dol.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 18.03.2009 19:24:34
Nevem v čem je finta da lahk samo na enem računalniku polniš glasbo na ipod-a, dodajaš artworke itd... Kaj se zgodi ko namestiš novejši OS z novejšimi iTunsi? Torej vsi nalagate glasbo samo z enega računalnika? Ni mi jasno...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 18.03.2009 19:48:58
Tudi jaz sem na začetku preklinjal Apple za tako neumno rešitev... ampak se v končni fazi navadiš.

Nekaj časa sem motovilil s sinhronizacijo iTunes Librarya na drug računalnik, kjer je bila kopija vseh mp3-jev na točno enakem disku. Ampak zdej mam 16GB Nanota in nima več smisla...

Sicer pa mislim da se da tudi z novim WinAmpom nalagat z različnih računalnikov.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Granger
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 22.03.2009 14:02:24
537635 je napisal/a:
Tudi jaz sem na začetku preklinjal Apple za tako neumno rešitev... ampak se v končni fazi navadiš.

Nekaj časa sem motovilil s sinhronizacijo iTunes Librarya na drug računalnik, kjer je bila kopija vseh mp3-jev na točno enakem disku. Ampak zdej mam 16GB Nanota in nima več smisla...

Sicer pa mislim da se da tudi z novim WinAmpom nalagat z različnih računalnikov.

ne pa se ne ker nekateri menjamo OS na 5 mescev in mi dvigne pritisk zaradi takih pizdarij ki bi jih porihtali za 4 vrsticam kode. aaaaa pain in the ass, nemorm druga reččt. naj že enkrat dodajo opcijo ala "Sync from iPod to PC/MAC" al neki v tem stilu
Jablanator

Jablanator

Kraj: Malo tu, malo tam
Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 23.03.2009 13:49:57
Samo sinhronizacijo izklopis pa je. Meni osebno je sla sinhronizacija tako ali tako na zivce, tako da je ne pogresam. In ko izklopis sinhronizacijo v Itunes na drugem racunalniku, lahko brez tezav nalozis na iPoda kar si zazelis (glasbo, video, slike...).
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 25.03.2009 16:27:22
Meni se na PCju (Win XP) takoj po povezavi z USB kablom (od priloženega iPhone, ki je bil kupljen v Italiji) odpre okence Apple iPhone in v njem zaženeš Microsoft Scanner and Camera Wizard (Čarovnik za skener in fotoaparat), v katerem so vse slike na iPhonu odkljukane in klikaš Naprej pa so fotke skopirane na PC.

Imam pa eno vprašanje:

slikal sem z vgrajenim fotoaparatom (Camera) in sem opazil, da postane slika z oddaljenostjo manj ostra. Obstaja kakšen fotoaparat za iPhone, ki dela tudi zoom in/out in je po možnosti free app (lahko tudi plačljiv)? ClearCam nima več vseh funkcij, saj je free trial perioda pretekla - ima kdo kak nasvet, kako dobiti ClearCam z vsemi funkcijami?

Hvala in LP.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani