Jabuk
organizacija fajlov v itunes
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 23.03.2009 14:40:34
organizacija fajlov v itunes
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
zdravo,

mene pa zanima a je mogoce imeti urejene fajle v itunes library enako kot v itunes app. glede na to da sem izlocil v app. celo vrsto podatkov o avtorjih , jih uredil po zanrih in vse pravilno ostevilcil.

med tem pa se v fajlih na mojem home hd. ne spremeni nic, to me moti predvsem ko grem kopirat na external memory (npr, za avtoradio) pa mam vse pesmi se vedno v mapah enakih kot so bile ov importiranju na moj home hd. in moram spet nekaj na roke popravljat...

ce ma kdo kak nasvet, link, karkoli...s priporocam..
lp
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 24.03.2009 13:06:15
...za zacetek poglej ce mas odkljukan..... keep my iTunes music folder organized v preferencih/advanced.
Ce pa to ne bo pomagal pa enostavno prestavi vso muziko nekam drugam na disk,zradiraj cel library v iTunsih, pa potem se enkrat skopiraj vseskupi vanj.

In seveda imej tisto prvo odkljukano.....
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 24.03.2009 13:30:42
najprej hvala,

imam odkljukano ze od nekdaj...
moti me predvsem da se eni in isti avtorji pojavijo s kaksnim sodelujocim, pa mi finder oz itunes naredi novo mapo.

npr:
50 cent
50cent & obe trice
50 cent & ...
.
.
.

ce skopiram na nov disk cel folder music in potem nazaj, a si mislil na roke vsako posebej? ker ce enostavno kopiram bo ostalo identicno, ali se motim. mogoce bi moral uporabit kaksen urejevalnik file-jev?
aja a mogoce kdo pozna kaksen trik ki bi mi odprl v finderju vse podmape, namesto da pritiskam vsako puscico posebej ( list view )
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani