Prispevek: #1 Objavljeno 01.03.2009 00:51:21 Logo operaterja
Ko sem si ogledoval temo aplikacije za iphone sem videl na printscreenih da imate nekateri logotip operaterja. Kako se to naredi? A potrebujem zato installer ali cydio?
Prispevek: #2 Objavljeno 01.03.2009 01:23:28 Re: Logo operaterja
mat13 je napisal/a:
Ko sem si ogledoval temo aplikacije za iphone sem videl na printscreenih da imate nekateri logotip operaterja. Kako se to naredi? A potrebujem zato installer ali cydio?
S katerim programom pa lahko jailbreakam iphone 3g z najnovejšim firmware? Rad bi imel installer in cydio. Mi lahko kdo pove kako se potem ravnati po jailbreaku in na kaj naj bom pozoren.
S katerim programom pa lahko jailbreakam iphone 3g z najnovejšim firmware? Rad bi imel installer in cydio. Mi lahko kdo pove kako se potem ravnati po jailbreaku in na kaj naj bom pozoren.
Vse že piše na forumu. Poglej si navodila za iPhone na forumu.
Bol s programčkom, sam če ne uporabiš programček za iphone 2g
Sledi navodilom za jailbreak in po končanem jailbreaku imaš cydio in installerja in to je to. Nič več in nič manj. Na nič ti ni treba biti pozoren ko ga imaš jailbreakanga. Le 2 programčkam imaš in to je to.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.