PS3 Media Server 1.60.0 - ni podnapisov | |||||
Naredu sem update osX iz SL na ML in updejtal vse na zadnjo verzijo. Seveda sem se odloču narediti update PS3MediaServer na zadno verzijo po cca. 2 letih uporabe neke stare. Sedaj mi pa ne uspe spravit podnapisov na ekran. File pise, da ima "External Subtitles" vendar se ne pokazejo. Spreminjal sem ze vsega boga nastavitev a brez uspeha. Ce komu delajo podnapisi na tej verziji, ga prosim za pomoč (nastavitve). lp |
|||||
![]() |
|||||
"Will work on 1.54 with ASS/SS subs disabled... There's no solution at moment." |
|||||
![]() |
|||||
Ce pa kdo rab ksno pomoc pri nastavitvah naj se oglasi ![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ en jabuk na dan, zobarja stran! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Če se ti da, naredi par screenov nastavitev (sploh mancoder). |
|||||
![]() |
|||||
Že v naprej hvala za odgovor! ![]() LP |
|||||
![]() |
|||||
ne vem no, meni na win mašini ni delalo, pa imam dva dni na frišno sformatiran PC... Evo nastavitve : ![]() ![]() (napredne nastavitve) ![]() seveda pa uporabljam 64-bit javo (je treba v configuraciji PMSja nastavit to (Java Application...) in pa ker z 64-bitjo javo lahko uporabljam več rama sem povečal "Maximum Java Heap Size" na 5000MB ( -Xmx5000M ) Mi pa s temi nastavitvami dela ko šus, vsak format filma, z ali brez podnapisov... Sem pa še vedno na 1.54.0 verziji, namreč na 1.60.0 mi z istimi nastavitvami niso delal podnapisi ali pa se film ni predvajal... čudno... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Stream je občutno hitrejši. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |