Zdravo!
Imam problem. iTunes mi ne sinhronizira zastonj aplikacij, še preden iPhone jailbreakam. Spregleda jih, kot da ne bi označil sync applications. Imam Iphone 3g in firmware 2.2.1. A ima kdo kakšno idejo?
| ne naloži mi free aplikacij | |||
Zdravo!
Imam problem. iTunes mi ne sinhronizira zastonj aplikacij, še preden iPhone jailbreakam. Spregleda jih, kot da ne bi označil sync applications. Imam Iphone 3g in firmware 2.2.1. A ima kdo kakšno idejo? |
|||
Je računalnik avtoriziran za izbrani iTunes račun (s katerim so bile kupljene aplikacije)?
|
|||
Po tem, ko sem naredil iTunes račun sem računalnik formatiral. Ampka aplikacije sem naložil po tem. Sem pa "prenesel" vse glede iTunesa na nov račun. Drugače računalnik (fizično) je isti.
|
|||
Če je računalnik avtoriziran za tisti account, s katerim so bile kupljene aplikacije --> iTunes --> Store --> Authorize Computer.... in če je označen sync aplikacij.... potem ne vidim razloga, da zadeva ne bi delovala.
Razen: 1.) Nekaj čudnega delaš narobe.. 2.) Nekaj čudnega je narobe s telefonom (retore)... Predlagam, da probaš ročno preko AppStore-a na telefonu naložiti kako free aplikacijo. Če to deluje, potem je s telefonom vse v redu.... In če te tukaj vpraša za username in password (ne samo za password), delaš nekaj narobe pri syncu... |
|||
Ej tnx, polepšal si mi dan. Treba je blo avtorizirat računalnik;D
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |