quickpwn problemi | |||
Imam probleme s quickpwn in sicer hocem jailbreakat svoj iphone. 3 dni nazaj sem nadgradil svoj iphone na version 2.2.1 in phone se mi ni zaklenil ker sem ga kupil v Italiji in je ze odklenjen serijsko ampak ko grem jailbreakat se mi zgodi naslednje: 1 korak downlodam quickpwn in iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore shranim si na namizje v mapo quick. 2 korak drzim shift in pritisnem restore in odprem iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore ko to nardi traja cirka 15 min da mi ga updata in to vse nardi... 3 korak ko hocem odpreti quickpwn mi pa tole napise To run this application you first must install one of the following version of the net framework: v2.50727 Contact your application publisher for instructions about obtaining the appropriate version of the net framework. kaj to pomeni ? Lp, se zahvaljujem za odgovore |
|||
Manjka ti tole: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en Zahvaljujem se za odg. mikrohardu ki sem ga uprasal na privat. Tole sm downlodal in je resilo problem. LP |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | Kontakt Domov Na vrh strani |