Probal nov Safari in moram napisat, da ima kar nekaj izboljšanj.
Bravo APPLE!!!!
| Nov Safari 4.0 b1 | ||||||||||
Probal nov Safari in moram napisat, da ima kar nekaj izboljšanj.
Bravo APPLE!!!! |
||||||||||
pa jebe.... a bi lenuh malo pogledal v točno tem delu foruma kjer si tole objavil da ena takšna tema že obstaja... svoj komentar bi lahko tudi tam dopisal
|
||||||||||
ma pa smešen avatar
|
||||||||||
|
Kaj je sploh to? Koza s pohabljenim ušesom? |
|||||||||
Ne se tolk razburjat... napacnega si okrcal
![]() |
||||||||||
za mene je zlatorog v bolj comic izvedbi z bmk attitude
|
||||||||||
hoby
Iskreno se ti opravičujem za izpad Bila pa je kot priznam moja napaka ker sem šel pod Diskusije ---> Programska oprema in videl da je tvoj post na vrhu in kot očitno napačno sklepal da je bil post objavljen pred kratkim... Šeenkrat oprosti. lp |
||||||||||
Ni problem, sta oba posta nastala skoraj hkrati - recimo da je bil moj 2 minuti prej.
Glede avatarja - sem Istrijan in koza je pač naš zaščitni znak. |
||||||||||
Pa še tole o Safariju
”Cnet has published benchmarks of Safari 4 that show it renders javascript 42x faster than IE7 and 3.5x faster then Firefox 3.” http://www.iclarified.com/ |
||||||||||
Kdo pa še bere take primerjave. Jest v živo vidim da se naloži približno istočasno kot FF in isto je z odpiranjem strani. Tako da na papirju je pa zaradi mene lahko 43x hitrejša |
||||||||||
pogovor nadaljujte v temi Safari 4 Beta. ker se je una teba bolj razvila kot ta. dveh pa ne rabimo. zaklepam ceprav je bla prej.
lp,m |
||||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |