Ne morem odpreti fajla z priponko .cwk | |||||
Javi mi: AppleWorks document “Nino S./igrace.cwk” is not a word processing document. To naj bi bila oznaka za "appleworks" - ker se z Maci šele spoznavam sem v dilemi - na mojem iMacu imam naložen iWork 08 - a je to eno in isto? Žal mi z nobenih izmed iWorkovih programov (Pages, Keynote, Numbers) teh fajlov ne odpre. Kje ga "biksam"? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
hvala za odgovor. Je pa težava v tem, da nikjer ne najdem tega programa. Zasledil sem, da ga Apple ne prodaja več in pregledal sem splet pa tega enostavno ni nikjer!? |
|||||
![]() |
|||||
EDIT: LOL, prvi CD, ki sem ga pograbu je mel AppleWorkd 6.2.4 gor ![]() EDIT2: Preizkušeno in še vedno deluje na Mac Intel Mac OS 10.5 |
|||||
![]() |
|||||
Kako deluje? jaz imam legalno kupljen AW software pa že dolgo ne deluje več. (vsaj na PPC ne). Ko skušaš karkoli narediti se aplikacija sesuje. ( tipkanje ipd) Že od 10.4. X verzije sistema. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Apple Works ne deluje z unicode standardom, zato se ti tudi sesuva, če uporabljaš unicode slovenske varijante. AppleWorks dela samo z Roman Slo varijantami fontov in tipkovnicami ... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |