Prispevek: #1 Objavljeno 20.02.2009 19:25:22 neprepoznavanje čžš v word procesorju
Imam težavo. V nekem word procesorju mi ne prepoznava čžš ampak jih izpisuje kot podpičje, slash in kvadrataste oklepaje.
Pisava, ki jo načeloma uporabljam izpisuje čžš v drugih word procesorjih kot so pages, word, neoffice etc. Samo v tem programu ne.
Hm, možno tudi da program ne podpira drugega kodiranja kot tistega, ki je na angleških tipkovnicah... V nastavitvah nisi našel nič? Ker tudi sam sem pri nekaterih programih opazil, da nimajo podpore za druga kodiranja... Ali pa je samo font, ki ga aplikacija uporablja brez čšž... Ga lahko spreminjaš?
Hm, možno tudi da program ne podpira drugega kodiranja kot tistega, ki je na angleških tipkovnicah... V nastavitvah nisi našel nič? Ker tudi sam sem pri nekaterih programih opazil, da nimajo podpore za druga kodiranja... Ali pa je samo font, ki ga aplikacija uporablja brez čšž... Ga lahko spreminjaš?
Font lahko spreminjaš in font ima čžš v drugih programih. Očitno je ameriško kodiranje problem. V preferences ni nič, kar bi lahko spremenilo kodiranje.
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.