možne specifikacije:
- Intel Core 2 Duo
- 2GHz
- 3MB L2 cache
- 2GB RAM DDR III, 1066MHz
- Super Drive is SATA
5 USB ports, FireWire 800, and two Display ports (Mini DisplayPort and Mini DVI).
vir: macrumors
| Nov Mac Mini? - Da! Mac mini (early 2009) | |||||||
možne specifikacije: - Intel Core 2 Duo - 2GHz - 3MB L2 cache - 2GB RAM DDR III, 1066MHz - Super Drive is SATA 5 USB ports, FireWire 800, and two Display ports (Mini DisplayPort and Mini DVI). vir: macrumors |
|||||||
Sem mislil, da bodo prenovili dizajn. Upam, da ga bodo, ker je sedanji že malo zlajnan. Drugače pa OK konfiguracija.
LP -J |
|||||||
kaj pa veš, mogoče je na vrhu glossy black steklo |
|||||||
če je tole res, potem bo moj :macmini:
|
|||||||
Pomoje moj tudi...
|
|||||||
Zanimivo,
Upam da bo navoljo tudi z kakšnim malo močnejšim procesorjem, 2.4 bi bil super. |
|||||||
Mene zanima kakšna kartica bo notri... in max rama...
|
|||||||
Grafika bo najbrž GF9400M.
Slikca je bla pa proglašena za fake. Sicer bomo pa (upam) kmalu izvedeli kaj je res Zanima me samo kje so dobili idejo (če drži slika) za 5 USB portov |
|||||||
|
|||||||
Še vedno verjamete "strokovnjakom", ki so za fotko mac minija, podkrepljeni celo z analizo fotografije, zatrjevali, da je fotka fake?
Očitno so nekateri le preveč zaverovani vase, pri grafičnih analizah |
|||||||
Še vseeno je lahko fake izdelek. Drugače pa če pride nov Mac Mini ga bom verjetno tudi sam kupil.
|
|||||||
A mi lahko kdo lahko razloži zakaj ima dva različna video izhoda?
|
|||||||
Za priklop dveh monitorjev? Vseeno pa boš rabil konverterje (cenovno ne najboljša rešitev). Prej ali slej bo prišlo... Apple rabi poceni desktop varianto, tako, da prenovljeni/nadgrajeni Mac mini bo. 100%. Le vprašanje, kdaj. |
|||||||
Zakaj dva različna zakaj en mini dvi in en mini display port, zakaj različna? |
|||||||
Ne vem. Apple je vedno delal nekaj po svojem, večino celo neke svoje standarde (spomnimo se seda ACD priključkov). Ti kot potrošnik boš na slabšem, ker boš moral kupiti posebne pretvornike, da lahko priključiš ne-Apple monitorje.
|
|||||||
Za vse, ki še ne veste, fake je.
LP -J |
|||||||
mhm |
|||||||
Razlika je zdej,da je mini display port odprti standard. |
|||||||
Hmm... video je tudi fake? |
|||||||
Za potrditev da ni fake, bi moral lastnik napravo prižgati in dokazati, da vsi porti delujejo ipd. Poleg tega pa mislim, da bodo prenovili dizajn za Mac Minija in šli bolj v črno-srebrn izgled, kot z vsemi ostalimi napravami. LP -J |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |