Jabuk
iTunes - import settings problem!
Jabuček

Jabuček

Kraj: Koper
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.02.2009 17:54:49
iTunes - import settings problem!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Lep pozdrav vsem Smile sem namreč nov na tem forumu, čeprav si ga že nekaj časa ogledujem ...

Imam pa že takoj en problem: v iTunesu 8.0.2 nikjer ne najdem možnosti nastavitev za uvoz glasbe - import settings.
Želel bi namreč glasbo, ki jo imam na rač. uvoziti v iTunes in jo pretvoriti v mp3. Povsod v pomoči mi piše naj grem v menu iTunes/settings/import settings. Tega se spomnim še iz prejšnje verzije in sem tudi to uporabil ... kaj se je zgodilo, da tega ni več, čeprav v pomoči še vedno piše, da ta možnost obstaja?

Če se pa tega ne da rešiti, me pa zanima ali obstaja kakšen dober zastonjski program za pretvarjanje v mp3 iz mov, aac, ac3 ...?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 17.02.2009 18:02:02
Re: iTunes - import settings problem!
Mowgli je napisal/a:
Lep pozdrav vsem Smile sem namreč nov na tem forumu, čeprav si ga že nekaj časa ogledujem ...

Imam pa že takoj en problem: v iTunesu 8.0.2 nikjer ne najdem možnosti nastavitev za uvoz glasbe - import settings.
Želel bi namreč glasbo, ki jo imam na rač. uvoziti v iTunes in jo pretvoriti v mp3. Povsod v pomoči mi piše naj grem v menu iTunes/settings/import settings. Tega se spomnim še iz prejšnje verzije in sem tudi to uporabil ... kaj se je zgodilo, da tega ni več, čeprav v pomoči še vedno piše, da ta možnost obstaja?

Če se pa tega ne da rešiti, me pa zanima ali obstaja kakšen dober zastonjski program za pretvarjanje v mp3 iz mov, aac, ac3 ...?

File-> Add folder to library/Add file to library
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 17.02.2009 18:36:16
jaz imam tule..

Preferences/General/Import settings...
Jabuček

Jabuček

Kraj: Koper
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 17.02.2009 19:20:19
miha999 je napisal/a:
jaz imam tule..

Preferences/General/Import settings...

Evo ga, sem našel ... ampak pri meni se import settings nahaja v general, toda skrit v opcijah ki so na voljo pri vstavitvi CD-ja Rolling Eyes

Hvala za pomoč!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani