Jabuk
Posodobitvi in mnenja
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 15.02.2009 13:49:19
Posodobitvi in mnenja
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Kot smo ze omenili naj bi bili na voljo omenjene posodobitve. Ko sem jih danes dopoldan namestil in ponovno zagnal se mi je zopet zacela premikati slika. Prej se te stvari niso dogajale in tudi sedaj se ne, ko sem restoral z TM. To je ze drugi softwere update po tistem, ko sem lani instaliral combo update in se je dogajalo podobno, ko sem na novo nalozil vse je blo vredu. Napaka je softwerskega znacaja. Ima se kdo kaksne podobne tezave z updati?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 15.02.2009 14:48:26
Jaz sem namestil omenjene popravke na moj MB Pro in nimam nobenih težav. Praviš, da se ti pojavljajo napake pri vsakem updateu? Pa da ti je un TechTools deluxe javil napake na disku? Si jih poskušal popraviti napake na disku tako, da si bootal z Install DVD in zagnal disk utility ter kliknil na First Aid gumb?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 15.02.2009 14:56:46
Napaka se je pojavila pred pol leta pri combo update in danes pri omenjenih dveh popravkih. Drugace nimam problemov z updati. Zanimalo me je ali se to dogaja samo meni ali se je tezava pojavila se pri komu.

PS: diska nisem nic pregledoval oz. popravljal. Bom probal.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 15.02.2009 15:11:58
Disk sem pregledal z tech tool deluxe in je vse vredu, pravtako pravi disk utility, ko sem dal disk repair.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani