Imam Photoshop CS4 pa nikakor ne morem pisati z malimi črkami. Pri vseh pisavah mi piše samo z velikimi, kot da bi imel caps lock vkljopljen. Kje vklopim opcijo, da lahko pišem z malimi črkami?

| Photoshop | |||||

Imam Photoshop CS4 pa nikakor ne morem pisati z malimi črkami. Pri vseh pisavah mi piše samo z velikimi, kot da bi imel caps lock vkljopljen. Kje vklopim opcijo, da lahko pišem z malimi črkami? 

| 
	|||||

Mas CAPS LOCK izklopljen?   

Sicer nimam CS4... je pa pri CS3 eno polje, ki ga oznacis in je potem vse z velikimi crkami... Verjetno je enako pri CS4 ... ![]()  | 
	|||||

Pri CS4 je enako ja ... sem ravno včeraj risal ene bannerje pa sem rabil tole. 

| 
	|||||

Sposodil bi si temo!

Instaliran imam CS3, imam pa tudi zapakiran CS4. Ali je potrebna deinstalacija prejsnje verzije pred namestitvijo nove? lp  | 
	|||||

je tako mišljeno, da imaš lahko obe (ali več) verziji, ker je problem pri Adobu, da ni za nazaj kompatibilen čim fajl odpreš z višjo verzijo in shraniš, ne moreš več odpirat z starejšo verzijo, kar je zelo nadležno v kakšnih mešanih sistemih Adobe hitreje posodablja opremo, kot jo lahko dokupujemo (ker imamo tako dobro prilagojene cene, glede na velikost trga)  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |