Jabuk
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Velik problem!!!!

Ni navedeno

Prispevek: #1   Objavljeno 08.02.2009 11:51:02
Velik problem!!!!
Odgovori s citatom
Jaz sem kupu iphone 3g v ameriki in ne morem klicat vprasa me za pin kodo toda ko jo vtipkam mi signala sploh ne lovi prosim pomagajte
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 08.02.2009 11:59:13
Re: Velik problem!!!!
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
toxic.slo je napisal/a:
Jaz sem kupu iphone 3g v ameriki in ne morem klicat vprasa me za pin kodo toda ko jo vtipkam mi signala sploh ne lovi prosim pomagajte

Jaoooooo... ze spet bo poln forum tvojih vprasanj, na katera je ze bilo veckrat odgovorjeno, oziroma se da odgorove prebrati ze na forumu... Confused Surprised Sad

Ce si ga kupil v Ameriki, potem je bil zaklenjen ali ne? Ce je bil zaklenjen, ga je verjetno nekdo odklenil? Ce je odklenjen s trenutno edinim programom yellowsn0w, potem je ze veckrat pisalo, da je potrebno IZKLOPITI zahtevo po PIN kodi...

In upam, da ga ne bos ze danes zafural tako, da ga bos nadgradil na zadnjo verzijo (2.2.1), ker drugace ga bos lahko uporabljal zgolj kot malce debelejsi iPod Touch ... Smile ... Glede na tvoje prejsnje poste, se ne bi cudil, ce si to ze naredil in ti zato ne najde omrezja Rolling Eyes Laughing

Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 08.02.2009 12:02:14
Se preventivno dam link do vodica za odkle, kjer so tudi nasveti, kaj narediti, ce kaj ne dela >> KLIK

***NAMIGI: Včasih pri prijavi v omrežje pomaga, če izklopite uporabo 3G omrežji in/ali vklopite in iklopite način "Med letom" (Airplane profil). Če imate še vedno težave pri prijavi iPhone-a v omrežje, lahko poskusite odstraniti in ponovno vstaviti SIM kartico ali pa, da iPhone ponovno ugasnete in prižgete z že vstavljeno SIM kartico. Lahko pa tudi poskusite uporabiti funkcijo "Reset Network Settings" ("Ponastavi omrežne nastavitve") in menija Settings:General:Reset Menu (Nastavitve:Splošno:Ponastavi).

***POMEMBNO: Za tiste, ki imate težave. Aplikacijo yellowsn0w je možno brez problemov odstraniti. Če ste upoštevali vse nasvete in imate še vedno težave s prijavo v omrežje, enostavno uporabite Cydia Installer in odstranite aplikacijo ter nato ponovno zaženite iPhone. Po tem je vaš iPhone povrnjen v prejsnje stanje (seveda zaklenjen).

***ZAHVALA: Velika zahvala gre vsem članom ekipe iPhone Dev-Team za njihovo trdo delo!

***POSODOBITVE: Ekipa Dev-Team je izdala naslednje posodobitve...
1. Kmalu boste lahko opazili yellowsn0w 0.9.1 v repozitoriju. Nova različica bo imela daljši zamik za inicializacijo SIM kartice. Če imate težave z različico 0.9.0, poskusite z novo različico in počakajte celo minuto po tem, ko se pojavi vaše namizje, šele nato vstavite SIM kartico. Za izpopolnitev programa potrebujemo poročila o uspešni in neuspešni uporabi, zato bodite potrpežljivi.
2. Če živite v ZDA in poskušate urediti delovanje z operaterjem T-Mobile, morate obvezno izklopiti 3G omrežje v nastavitvah. Če obvladate delo z ukazno vrstico (Terminal), lahko dodate vrstico -q takoj za vrstico /usr/bin/yellowsn0w v datoteki /System/Library/LaunchDaemons/org.iphone-dev.yellowsn0w.plist (To je nasvet za napredne uproabnike. pamo, da bo nekdo naredil aplikacijo tipa "BossPefs" za ta korak)
3. Zaenkrat ni podpore za PIN. Se spomnite, da smo rekli, da je to beta različica? Še vedno delamo na tem, da bo postopek deloval tudi če imate vklopljeno PIN kodo na vaši SIM kartici. Zaenkrat morate izklopiti zahtevo po PIN kadi na vaši SIM kartici.

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 08.02.2009 12:02:45
Odgovori s citatom
sori se ti pac oproscam za vse bedne teme pa odgovore sam pomagajte mi prosim na nocem unicit iphone pa vam oblubim da ne bom bil vec tak idiot ka sem bil zdej sam pomagajte plis
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 08.02.2009 12:03:50
Saj pa ti je že pomagal... nevem kak bi ti naj še bolj??
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 08.02.2009 12:03:53
toxic.slo je napisal/a:
sori se ti pac oproscam za vse bedne teme pa odgovore sam pomagajte mi prosim na nocem unicit iphone pa vam oblubim da ne bom bil vec tak idiot ka sem bil zdej sam pomagajte plis

Saj sem ti napisal odgovore Smile ... Tudi ce jih naglas preberem, jih ti verjetno ne bos slisal Smile ... Cool zato jih bos moral sam prebrati...

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 08.02.2009 12:06:47
Odgovori s citatom
thx tisti ki znate pomagat kar pomoje znate vsi hvala vsem tudi ekipi pa clanom iPhone Dev-Team

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 08.02.2009 12:09:45
Odgovori s citatom
Pa obljubm da ne bom več bil debil!!!!!!!!
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 08.02.2009 12:17:19
toxic.slo je napisal/a:

Laughing Cool

Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 08.02.2009 12:18:32
toxic.slo je napisal/a:

Lahko začneš s tem, da probaš pisat normalne poste, postavljat normalna (pametna) vprašanja... pa da kakšno ločilo uporabiš za boljše razumevanje...

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 08.02.2009 12:23:18
Odgovori s citatom
MajkelNajt je napisal/a:
toxic.slo je napisal/a:

Lahko začneš s tem, da probaš pisat normalne poste, postavljat normalna (pametna) vprašanja... pa da kakšno ločilo uporabiš za boljše razumevanje...

Se bom potrudu.

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 08.02.2009 15:07:46
Odgovori s citatom
Še zmeraj mi ne dela omrežje link:http://www.shrani.si/f/18/1A/4zhVsskN/img0001.png vpraša me za kodo vpišem jo in sploh ni signala z yellowsnow sem že probu.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 08.02.2009 15:20:46
toxic.slo je napisal/a:
Še zmeraj mi ne dela omrežje link:http://www.shrani.si/f/18/1A/4zhVsskN/img0001.png vpraša me za kodo vpišem jo in sploh ni signala z yellowsnow sem že probu.

Za kaksno kodo te vprasa? PIN? Saj sem ze prej napisal, da izklopi zahtevo po PIN kodi... tako tudi pise pri navodilih od Dev Team-a ...

Ni navedeno

Prispevek: #14   Objavljeno 08.02.2009 16:49:19
Odgovori s citatom
Delal sem vse po navodilih in ne dela:(
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #15   Objavljeno 08.02.2009 16:53:49
Sem te vprasal, za kaksno ti javlja?

Ni navedeno

Prispevek: #16   Objavljeno 08.02.2009 16:54:20
Odgovori s citatom
Za pin kodo.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #17   Objavljeno 08.02.2009 16:56:04
toxic.slo je napisal/a:
Za pin kodo.

Pa si izklopil to potem?

Ni navedeno

Prispevek: #18   Objavljeno 08.02.2009 17:05:52
Odgovori s citatom
Da pa ga pržgal sem dal notri sim kartico in sem pustu več kot 2 min pa nič se ni zgodil pa moden firmware mam 02.30.03
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Moški

Prispevek: #19   Objavljeno 08.02.2009 17:16:28
toxic.slo je napisal/a:
Da pa ga pržgal sem dal notri sim kartico in sem pustu več kot 2 min pa nič se ni zgodil pa moden firmware mam 02.30.03

Potem je jasno, zakaj ne mores uporabljati telefona... ker se te verzije ne da odklenit... in tudi vprasanje, kdaj bo mozen odklep... Za prejsnjo verzijo sopotebovali pri Dev Teamu kar pol leta...

In tukj se vidi, da NISI delal vsega po navodilih... ker drugace bi to ze sam opazil...

Do nadaljnjega bo tale tvoj ameriski iPhone 3G uproaben zgolj kot malo debelejsi iPod Touch Sad ....

Sam sem ti ze v nekaj prejsnjih postih v zadnjih parih mesecih "trobil" da nabavi iPhone 3G iz Italije, ki je nezaklenjen, pa ne bos imel problemov... Sedaj sicer je kar je... in upam, da ti bo to sloa za naprej Smile ...

P.S.: Upas lahko, da bo slej ko prej na voljo odklep za tvojo verzijo modem firmware-a...
Se to... Si sam kaj nadgrajeval ali je taka verzija ze bila namescena? Kako si sploh prisel do tega iPhone-a... in upam, da je bil vsaj smesno poceni Rolling Eyes

Ni navedeno

Prispevek: #20   Objavljeno 08.02.2009 20:34:46
Odgovori s citatom
Jaz sem Jailbreak pa ni bilo možnosti unlock iphone zakaj ne?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani