| Zanimiv trik | |||||||
Malo sem se igral s iPod touchom in nenadoma mi je uspelo slikati kar je bilo na zaslonu. To mi je pa uspelo tako da se drzal naenkrat power buton in home buton 2sekundi in ju nato oba naenkrat spustil. Slika zaslona se je shranila med slike. Zanimivo
|
|||||||
Hvala, ker si odkril toplo vodo. _________________ Lp Bench |
|||||||
Ni zakej upam da ti bo koristila
|
|||||||
To pomoje ze vecina lastnikov iPhonov in iPod Touch-a pozna Sicer pa ni potrebno drzat dve sekundi...ampak je dovolj le trenutek... samo stisnes oba gumba in naredis screenshot |
|||||||
No ja, meni je ta fora nova. Hvala.
|
|||||||
kul. hvala da si delil z nami.
lp,m |
|||||||
Tudi mene je nova....ampak , kako pa zdaj zbrišeš to sliko dol iz iToucha !
|
|||||||
Sori mi je ratalo....zbrisat....najprej ni šlo, potem pa kar na 1x...ne vem kaj je blo narobe
čao |
|||||||
Men gre zbrisat le potem ko priklopim na računalnik pa zazna kot iPhone kot 'fotoaparat' pa stisnem pa mam dcim pa slike not.
|
|||||||
Nekateri pa res nevem, zakaj imate iPhone
![]() |
|||||||
Ja tak se tudi, izbrisat samo sem pozabo na to
|
|||||||
a pol lohk to sliko tud das za ozadje ...
|
|||||||
veste ka sem pa jz gruntu...neznam zbrisat filmčkov-podcastov z ipod mislim na compu znam z ipoda pa ne neki double klick na fil z dvema prstoma al kako??...mi lahko en razloži prosm
|
|||||||
Od leve proti desne potegni po podcastu (ne po zbirki vseh). |
|||||||
Malo preklikajte ikone, ki so na ekranu... saj ne grizejo
Ce hoces to sliko uproabit tudi kot ozadje namzija (Springboard-a), potem potrebujes program Winterboard, s katerim lahko tudi to dolocis ... |
|||||||
Tako je... S prstom potegnes cez, kot da bi ga zelel precrtati in potem se pojavi rdec gumbek ... ![]() |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |