Je to že kdo naročal? Problem se pojavi pri izbiri države:) Itaq da Slovenije ni, tako kot še polovico držav EU. Se to pol sploh da?
LP
Sašo
| Naročilo foto knjige iz iPhoto ali Aperture? | |||||
Je to že kdo naročal? Problem se pojavi pri izbiri države:) Itaq da Slovenije ni, tako kot še polovico držav EU. Se to pol sploh da?
LP Sašo |
|||||
Mislim, da trenutno ne bo šlo .... |
|||||
Natisni Album v obliki PDF in ga pošlji kateremu od ponudnikov, ki tiskajo albume pri nas.
|
|||||
O tem sem razmišljal, ja... |
|||||
Jaz sem zadevo lani naročil na Ameriški naslov - hotel, kjer je bila prijateljica. Te knjigice so res super, ampak je fajn če naročiš trdno platnico in malo več časa porabiš za oblikovanje in kaj zraven napišeš. Pride kar lepo, pa tudi sprintani listi zgledajo fajn.
Mislim, da se ne more primerjat, če boš dal v PDF in nato printat. P.s. V primeru da naročiš na ameriški naslov se ti zadeva splača, tako iz vidika cen slik v sloveniji in albumov...če pa naročaš direktno zadevo preplačaš. lp |
|||||
Ne vem če gre, vendar poštnina in Nemčije verjetno ne bi mogla biti tako velika ali pač?
|
|||||
Drugač ma Blurb prav program za izdelavo knjig na macu pa še full dobre knjige delajo za razliko od teh naših slo mazačev, ki dobesedno pojma nimajo sem jih probal vse pa še moral sem na visto šaltat.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |