Zanima me kdo ima kakšne izkušnje z antivirusnih programom ClamXav? Ali pa če ima do drug kakšne izkušnje z kakšnim drugim antivirusnim programom za Maca.
lp
| ClamXav | |||
Zanima me kdo ima kakšne izkušnje z antivirusnih programom ClamXav? Ali pa če ima do drug kakšne izkušnje z kakšnim drugim antivirusnim programom za Maca.
lp |
|||
Jaz sem ga imel instaliranega nekaj časa. Potem pa sem ugotovil, da ga v bistvu uporabljam samo za morebitno prestrezanje okuženih mail-ov iz windows računalnikov, ki pa na mac-u tako ali tako nimajo nobenega vpliva. Torej za zaščito nezaščitenih winsow katerim bi eventuelno lahko postredoval okužen mail.
Torej sem ga lahkega srca deinstaliral Kolikor pa sem ga uporabljal pa je deloval bp, če sploh je. Pač nikoli ni nič našel torej niti ne vem ali deluje. LP |
|||
Tudi jaz ga uporabljam, vendar mi do sedaj in še nič našel.
|
|||
Ali mogoče kdo ve kakšn je iAntiVirus, če ga mogoče kdo ma ? Pa bom kar sm vprašal, clamxav mi je našel enga trojanca /Users/bbmbbm/Likks/Saved/file12zed: Trojan.Downloader-38874 FOUND
a rabm kej skrbet pa kako se ga znebim, a je dost če dam to datoteko samo v koš ? |
|||
Poskušaj ga izbrisat oz. dat karanteno, če ti program to ponudi. Če po vnovičnem scanu ne najde več nič, je verjetno problem rešen. Pogooglaj po imenu Trojanca, če najdeš še kak namig za odstranitev, preden ga sam odstraniš.
|
|||
je vse ql, sm jo dal v koš pa je zdej ok.
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |