Jabuk
Brisanje kontakta s SIM kartice
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.01.2009 00:48:09
Brisanje kontakta s SIM kartice
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

Precej je že blo napisanga na temo prenosa kontaktov s ali na SIM kartico.
Kaj pa brisanje kontakta s SIM kartice?
Sej problem je čist življenjski. Sem dodal nekoga med kontakte na telefonu, od prej ga pa že imam na SIM. Zdej pa se mi pri SMSjih ne izpiše več njegovo ime, ampak samo telefonska. Kako ga lahko izbrišem s SIM kartice?

OK, eno rešitev napišem že sam, da ne bo preveč deževalo. Lahko dam SIM kartico v kak drug telefon in opravim želeno. Še kakšna druga varianta mogoče?

LP, Aleš
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 27.01.2009 01:08:35
Zakaj bi ga brisal iz SIM kartice? iPhone ne uporablja imenika na SIM kartici in posledično tudi nima možnosti urejanja imenika na SIM kartici. Mislim, da tudi ne obstaja nobena aplikacija, ki bi ti to omogočala.
To, da se ti pri SMSih ne prikaže njegovo ime, nima prav nobene veze s tem, ali imaš njegovo številko na SIMu ali ne (saj telefon tega ne uporablja). Uredi si "pravilen prikaz številk" (iskanje) in bo tudi ta zadeva delovala. Ali pa številko pod isto ime shrani v lokalnem in mednarodnem formatu hkrati (npr. 031123456 in +38631123456).
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 27.01.2009 01:32:13
OK, hvala. Sem rešil.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani