Nekaj ste pisali po forumu, da se pričakuje novosti 15.januarja a od tega ni nic? je kaj frišnih novic?? ker me zanima nakup, zato pa raje mal počakam...
| kdaj pride prenovljen IMAC? | |||||
Nekaj ste pisali po forumu, da se pričakuje novosti 15.januarja a od tega ni nic? je kaj frišnih novic?? ker me zanima nakup, zato pa raje mal počakam...
|
|||||
Nič se ne ve. Vse to so samo govorice. Pravtako tisto o novem Mac miniju v marcu. Pri Applu se nikoli ne ve.
|
|||||
Zdaj pravijo da bo menda Marca mogoče...
Ampak to so samo govorice. Tudi jaz ga že čakam, pa Snow Leoparda tudi. |
|||||
Tudi jaz čakam...To bo moj prvi Mac, do sedaj sem delal z Mac OS X na PCju...Ne bi pa rad kupil zdaj 24", potem pa čez 2 tedna izide novi, ker se potem pojem od živcev.
LP -J |
|||||
Hehe |
|||||
se pravi....da se šušlja o novem imacu mini?? in pač prenovi nasploh....ampak nikol se torej ne ve?! Prov vidm da bom caku caku in pol bom nabavu bo prsu nov vn!
|
|||||
Spet bo nategitis
Applu lahko ocitno verjames samo ko izda novo stvar. |
|||||
Ja, nekaterim se v glavah šušlja... |
|||||
Nevem zakaj bi menjali i-maca sploh saj linija se ujema z novo linijo prenosnikov oboje je ALU oboje ima design povzet nevem od kod ideja o prenovi?
|
|||||
Saj bodo samo zamenjali drobovje...
Zunanjost bo zagotovo še nekaj časa nespremenjena... Nazadnje urejal/a de@n Tor 27. Jan 2009 16:30; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Razen če bodo odstranili oziroma zmanjšali "brado" in ga naredili bolj podobnega novemu LED Cinema Displayu. LP -J |
|||||
Pojavljajo se zanimivi komentarji zakaj ni še novega iMac-a. Da kao še niso odločeni ali bo 2 ali 4 jedrni procesor (ker naj bi 4 jederni procesor lahko pobral preveč kupcev MacPro-ja).
LP |
|||||
govori se da naj bi prišel okrog Junija ampak saj veš kako je to pri APPLU.
|
|||||
Si nor, junija. Z začetku marca verjetno, na CeBitu, ali pa mogoče že februarja, januarja ziher ne. Konec leta oziroma v naslednji posodobitvi pa bodo verjetno prešli na i7 tehnologijo CPUjev. LP -J |
|||||
zamenjava grafične in 30" Imac pride
|
|||||
vsak po svoje
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |