Skratka, delal smo Lan Party z igram za iPhone. Noro blo

| iManiak @ iLan Party | |||||||
Evo fantje poglejte moje iPhone, plus še dva sta od frenda.
Skratka, delal smo Lan Party z igram za iPhone. Noro blo ![]() |
|||||||
Vav, a sem lahko tvoj prijatelj?
Sarkazem ON. |
|||||||
iJoke.jpg
|
|||||||
Pa to je noroooooooo... kej tazgaaaaaaa.....aaaaaaaaaaaaaaaa, ti si CAR
|
|||||||
ti mas pa mal prevec dnarja ....a mi das enga kr zaston ? (joke)
|
|||||||
polulal sem se :/
|
|||||||
22 iphonov maš??????????????
|
|||||||
Pa to je skoraj polovica Apple-ove proizvodne linije...
|
|||||||
in specto, kako je lan party izpadu?in od kje ti tolk foneov
|
|||||||
Če je bil lan-party, je bilo očitno 21 prisotnih in vsak je prinesel seboj enega... Ali pač ima nekdo preveč $$$ |
|||||||
Jao folk. Dupliciral je sliko. LP -J |
|||||||
če maš tolk iphonov, raje daj dobro razlago, če ne bom mislo da si nor. orng nor
|
|||||||
a mislš d je sliko kopiru z nekje al d je kopiru sliko od iPhona pa jo razmnožilna sliki? |
|||||||
ne, na sliki dejansko je toliko iphoneov.
on pravi da so VSI njegovi razen dveh ki sta od kolega. zdej se pa ne ve al je v kakšnih mutnjih poslih da rab tolk telefonov al je kj drugga. mene ful zanima zakaj jih tolk rabiš Specto? prodajaš? |
|||||||
da se lahko važi
|
|||||||
Sliko sem prenesu na svoj pc in že takoj ugotovil da je joke saj jo je že sam avtor poimenival (ijoke). Ko sem sliko odpru z enim od programov, ki zna prebrati exif podatke sem ugotovil naslednje...poglejte sliko...bo vse jasno...
_________________ Apple iPhone 7 128 GB MacBook Pro RETINA 13" 2.6 Intel core i5, 8GB mem, 256GB SSD |
|||||||
Eni pa majo res preveč časa
|
|||||||
A si to tudi name mislu...? _________________ Apple iPhone 7 128 GB MacBook Pro RETINA 13" 2.6 Intel core i5, 8GB mem, 256GB SSD |
|||||||
Ni nate letelo, ampak na avtorja fotke |
|||||||
tsunami a ti lohk cestitam ej misls d bi mu verjeu. vemo d se da dan danes duplicerat stvari ....tko d nebi o tem ..
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |