Verjetno bom v kratkem na novo instaliral Leoparda, a ne bi rad izgubil custom smajlijev, ki jih imam kar veliko v Microsoft Messengerju.
Tako da me zanima, ali se da kako narediti backup le-teh? Time Machine?
| Kako narediti backup MSN smajlijev? | |||||||
Verjetno bom v kratkem na novo instaliral Leoparda, a ne bi rad izgubil custom smajlijev, ki jih imam kar veliko v Microsoft Messengerju.
Tako da me zanima, ali se da kako narediti backup le-teh? Time Machine? |
|||||||
Verjetno se bojo sami ohranili, če ohraniš svoje Home folder.
LP -J |
|||||||
Kaj točno je Home folder?
|
|||||||
Ne, se ne bodo. Default smileyi ostanejo, ostale se izbriše |
|||||||
Meh, I use Adium anyway |
|||||||
a pr adium sploh lohk maš custom smajlije?
jest ne najdem. |
|||||||
Ne. |
|||||||
Mah Adium je itak beden kar se tega tice. Edina dobra stvar glede MSNja na Adiumu so offline msgs, to je pa tudi vse.
Se zmeraj pa ni noben odgovoril na moje vprasanje..... |
|||||||
Kolikor se spomnim, so se meni "custom emoticons" in vse msn nastavitve ohranile ko sem skopiral svoj home folder v sveže instaliran sistem.
Torej preden boš na novo inštaliral sistem, si naredi kopijo svojega home folderja. Po inštalaciji pa to mapo nazaj skopiraš. Sam sem kopiral preko terminala - se mi zdi nekak.... bolj sigurno Nekdo je vprašal kaj je home folder.... Home folder je tvoja "domača mapa". Ko odpreš finder je privzeta lokacija tvoj home folder. Nahaja se pa v /Users/<tvoje kratko uporabniško ime> |
|||||||
Aha, hvala. Sem potem nasel v Home folderju datoteko od Microsoft Messengerja in tam notri mapo 2554967693 --- Custom Emoticons, tako da, ali je dovolj ce samo to mapo s Custom Emoticons (vsi smajliji so s koncnico .dat) potem skopiram v mapo z nanovo instaliranim MSNjem v nanovo instaliranem Leopardu?
|
|||||||
Ne vem, zakaj si folk enostavno ne skopira svojega home folderja, pa ostanejo vsi maili in čisto vse nastavitve...
-J |
|||||||
Mogoče zato, ker ne vejo vsi toliko o računalniku kot npr. ti. |
|||||||
Mogoce zato, ker home folder lahko presega velikost zunanjega diska ![]() |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |