Jabuk
Slovenske tipkovnice očitno niso več problem
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.01.2009 09:24:47
Slovenske tipkovnice očitno niso več problem
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Potem, ko so dolga leta slovenski prodajalci Macintosh računalnikov utemeljevali razlike v cenah z lokalizacijskimi stroški in prilagoditvijo za slovensko govorno okolje (zamolčali pa dejstvo, da te prilagoditve, razen prevodov nekatere dokumentacije, ni bilo, saj slovenski uporabniki uporabljamo hrvaško PC tipkovnico že dlje časa, kar velja tudi za sisteme PC), je sedaj napočil čas, ko so vse te tegobe za nami.

Ko sem se zanimal za nakup svojega novega računalnika pri www.m-store.at sem presenečen ugotovil, da mi sedaj ponujajo izdobavo računalnika s slovensko (hrvaško) tipkovnico po enaki ceni, kot prodajajo računalnike z nemško tipkovnico. Razlika je le, da bom na računalnik s slovensko tipkovnico čakal 14 dni, medtem ko nemškega lahko dobim skoraj na način samopostrežne prodajalne.

Da pa tudi to ni vse. Naš uporabnik je ob praznovanju novega leta prenosnik polil s coca-colo. Zaradi tega dejstva je bila potrebna zamenjava tipkovnice, kar pa je njegov žep osušilo za borih 59,99€, kar je znantno manj od 200€, za kolikor so še pred časom slovenski trgovci prodajali slovenske tipkovnice za vašega Mac prenosnika. O tem več v temi diskusije...
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani