Apple je izgubil kompas, ne samo pri izdelkih , ampak tudi pri designu. Design pri vstopu na spletno stran je katastrofa (17. januar 2009). Očitno je, da je Steve odsoten.
| Apple site | |||||||||
Apple je izgubil kompas, ne samo pri izdelkih , ampak tudi pri designu. Design pri vstopu na spletno stran je katastrofa (17. januar 2009). Očitno je, da je Steve odsoten.
|
|||||||||
Žalostno se moram vse bolj strinjati. Očitno nas čaka spet "beige" doba
|
|||||||||
Tudi če je odsoten jim še vedno lahko sporoči da tole ni ravno lepo da iz vseh strani neki leti.
To zagotovo ni bila njegova ideja. |
|||||||||
ho,kakšna drama ker se prekmurcu ne dopade webiste.Vse je pogubljeno in to samo zato ,ker Steve Jobs okreva.
|
|||||||||
Pri vas v oddaljeni PC galaksiji imate pač drugačen okus. |
|||||||||
Kaj pa je tvoj problem? |
|||||||||
Jao, tale forum se počasi spreminja v "Applez Haterz" forum. Zarad enega samega osebnega mnenja bi nekateri magar ubogega Steva kar z dopusta prvlekli. Dajte se mal skulirat no.
LP |
|||||||||
Kaj pa leti iz vseh strani. Jst nč tacga ne vidim
|
|||||||||
Mah vsi tolko hlipate zdaj ,ker je Steve na počitnicah,da preprosto ni več normalno.Zdaj je sam steve kriv,da Apple spet strateško pokaže kolko pesmi se je prodalo na uradni strani.Dajte malo manj jokat in malo manj odpirat irelevantne topike ,češ zaj bo pa vse šlo po zlu.Website se pač nonstop spreminja...
|
|||||||||
Tudi jaz ne, meni izgleda isto kot prej. LP -J |
|||||||||
Sej to |
|||||||||
mogoče pa se držijo nekega osnovnega designa zaradi tega da se folk domače počuti na njihovi strani in takoj najde tisto kar potrebuje.
|
|||||||||
Mogoče bodo prenovili skupaj z novimi Maci. (29.1.?) LP -J |
|||||||||
Odkje tebi ta podatek? Povej rajši če se kaj šušlja o novi miški,da to končno vržem prek plota na parkirplac. mah grem naredit to kaj mi je predlagal MitjaP. |
|||||||||
če jo že mečeš stran ti bom raje povedal nalov mojega prakplaca pa mi jo pošlji.
to da vse leti je blo mišljeno sarkastično ker meni je stran normalna. samo hotel sem povedat da je še vedno Jobs še vedno pri applu in da ve za vse kar se dela na njihovi strani. |
|||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |