14 dni imam MacBook Pro-ja in ga včasih malo serje. Prejle v Safariju nekaj brskam, ko ta postane neodziven, opazim pa, da imam download na full, sicer 64kB, a sem vsaj na ADSLju. Probam naslednjo stran, ne gre, nekam drugam, nič. No kmalu ugotovim, da na trackpadu ne dela dvoklik - tap. Grem to zrihtat tako da odkljukam in ponovno vklopim One finger Tap to click.
Aja, še prej ko sem nekaj poskušal po tipkovnici, ker trackpad ni delal, se mi dvigne neko čudo FrontRow, ki ga nikoli nisem videl in pojma nisem imel, kaj se to dogaja. Še sreča, da je zraven PC, da sem takoj preveril

Preverim za trackpad in vidim, da je to težava in da obstaja update. No in pomislim, da bi blo fajn na Appla pogledat, kako delajo fixi na Macu. Poskušam tudi ugotovit, kaj se to dogaja na mreži, netstat, network monitor, hm, nič jasno.
Grem na Apple Support stran in se mi v tem trenutku dvigne Software Update okno in kaže, da je downloadal 3 updejte. Kako zdej on ve, da hočem jest naložit popravke, oz. drugo vprašanje, zakaj mi nekaj downloada in zaseda linijo, ne da bi mi to povedal

No takih zajebancij sem navajen iz PC in od MSja, na Macu pa nisem pričakoval, da se mi bo 3x obesil, da sem ga moral izklopit, da včasih tipkovnica ne dela, spet nasilni izklop, da me zafrkava tako kot danes.
Kako zdaj delujejo ti fixi, ker noben od naštetih fixov ni za trackpad? In ali imate tudi take mešane občutke s svojim MacBookom? Sej mi je všeč, samo tole je malo pod pričakovanim renomejem.