Je kaka normalna varianta, da uspem najti / inštalirati ta app? Pred kratkim presedlal na iPhone in imam praktično novo Huawei uro in je zdaj pač samo ura, ki jo ne morem povezati brez aplikacije...

| Huawei Health | |||||
| 
 Je kaka normalna varianta, da uspem najti / inštalirati ta app? Pred kratkim presedlal na iPhone in imam praktično novo Huawei uro in je zdaj pač samo ura, ki jo ne morem povezati brez aplikacije... | |||||
|  | |||||
| 
 A s to aplikacijo ne deluje? https://apps.apple.com/si/app/huawei-health-europe/id6474852610
 Izgleda, da imajo ločene aplikacije za US in EU. | |||||
|  | |||||
| 
 Ta aplikacija nima praktično nobene skupne točke z pravo Huawei Health.
 Ja tudi meni se zdi da je vse postalo ločeno... | |||||
|  | |||||
| 
 Če rabiš ameriško varianto aplikacije, si boš moral zrihtati ameriški app store račun. Ko boš imel ameriški app store račun, se potem na telefonu odjaviš iz trenutnega appstore računa in prijaviš v novega (pa pričakuj kar nekaj težav zaradi menjavanja regije). Ampak jaz bi na tvojem mestu preveril, da ni bolj težava razlika med android in iOS verzijo aplikacije... ne med ameriško in EU verzijo. | |||||
|  | |||||
| 
 Še pred približno 6 meseci sem imel ameriški račun, katerega sem z kar nekaj komplikacijami potem spremenil v SLO. Kontra postopka si zato ne želim delati... Po vseh podatkih, ki jih najdem ob googlanju je Huawei Helth prisotna na App storu, nikjer pa ni specificiranan regija. 
 Bom raje prodal Huawei uro  | |||||
|  | |||||
| 

In kaj manjka Huawei Health Europe? Kolikor vidim na hitro, ima vse enako kot star Huawei Health aplikacija… | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |