| Nova trgovina iStore v Cityparku | |||||
Tole sem glihkar dobil na mail, pa ni reklama z moje strani. Zanimivo se mi zdi da bodo imele na preizkusu iPhone.
![]() |
|||||
Mene še vedno zanimajo bolj cene
Te bodo še vedno različne (višje) kot recimo v avstriji. Pa še Premium Reseller ne bodo |
|||||
Mislim, da se bom prikazal tam in pripeljal familijo, saj imam dva dni za tem rojstni dan :twisted:
P.S.: MitjaP - 1000 postov |
|||||
časti! |
|||||
a bodo tudi novi iMac tam???
lp |
|||||
Sem prejle klical v tja. Nove mace dobijo v sredini septembra. cena še ni znana.
|
|||||
Bo treba kar v avstrijo. Gor se tudi dobi slovenska tipkovnica za desktop (vsaj pri m-store).
|
|||||
Od kje bojo pa iPhone dobili?!?
|
|||||
Gremo v zasedo tja
|
|||||
Pa kaj vas najbolj zanima iPhone?
Mene bolj zanima, kje so dobili moj email Mislim pa, da bo to samo trgovina od FMCja. Tako, da cene so znane. |
|||||
Jp, to je FMC prodajna eota. Cene bodo pomoje take kot na spletu. |
|||||
Kje so dobili moj email tudi mene zanima, ker nisem bil nikoli registriran na fmc.
Čeprav nimam nič proti, me vseeno zanima:D |
|||||
Ste bili kdaj stranke in ste posredovali e-maile EPL-u?
Če ste, potem imate odgovor na dlani! FMC naj bi namreč kupoval od EPL. Lahko pa da se motim in sedaj že kupuje od Apple Adria |
|||||
No danes sem se malo zmuznil v CityParku na gradbeno obmocje pogledat kje je ta novi iStore. Zadeva je velika priblizno toliko kot 1/3 ali pa 1/2 EPL/iStyle, so pa na veliko postavljali opremo. Imajo zgleda vse modele, sam iPhona pa se ni bilo videti
|
|||||
Imajo iPhone za probat
|
|||||
Kje imajo iphone za probat? Nisem ga videl
|
|||||
Post z iPhonom. Kok je HUD!
Boom |
|||||
A si dobil kot prvi kupec kaksno nagrado?
|
|||||
Čisto nič :shock:
|
|||||
Pa so rekli, da prve kupce caka presenecenje?!? Mah skratka, da dopolnim zgornji post iPhone je res nora uporabniska izkusnja. Neverjetna igracka
Me je pa presenetilo kako neverjetno majhen in tanek je. Prakticno celotna povrsina telefona je res ekran. Na videz je cist sexy Skoda da bo verjetno v evropi totalno overpriced :evil: |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |