Danes predstavitev novega operacijskega sistema IOS 26
https://www.forbes.com/sites/davidphelan/2025/06/08/ios-26-release-date-exactly-when-the-new-iphone-software-will-launch/
| IOS 26 | |||||
Danes predstavitev novega operacijskega sistema IOS 26
https://www.forbes.com/sites/davidphelan/2025/06/08/ios-26-release-date-exactly-when-the-new-iphone-software-will-launch/ |
|||||
Ios 18 in nato Ios 26. Svašta
_________________ |
|||||
Da pristavim svoj piskerček ..
Od tistega primarnega iPhona, ki sem ga takrat kupil v USA, prinesel domov in mi je delal le kot "najdražji MP3 player" v Sloveniji - z res basic t.i. OS še takrat 2.0 - se vse do danes, ikone pravzaprav niti niso spremenile, samo malo polepšale! Njegova (iOS) funkcionalnost pa presegla usa moja predvidevanja, še takrat ZELO zagretega jailbrakerja! Vse od pojava jailbrakea in tudi olepšav, je Apple pri temu naredil velik poskok, kar se tiče iOS, vendar "numerično" gledano - nikoli naredil match: ali letu proizvodnje HW /// ali pa letu releasa. Bottom line: veselim se novega iOS in "transparent looka", ker ga use več, kot zdaj že penzič videvam vse več tudi v VR OS Show must go on! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Da ne sprasujete kdaj bo LIVE
OB 19.00 bo live |
|||||
To sem že davno nehal gledati..... I am so excited .... jest pa že dolgo ne.
|
|||||
Jaz pa kumi čakam, da vidim, če se bo dal še eno leto brez updejtov preživet.
_________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
|
|||||
po moje z lahkoto. |
|||||
Jaz clo presaltal na android po 10 letih . Milina... _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
|
|||||
Bomo probali najprej na iPadu…
![]() |
|||||
nalagam na vseh sistemih
|
|||||
Precej "bubbly" in "prosojno"
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Little Snitch macOS 26 "fix"
Settings > Network > Filters > Little Snitch (Content filter): Disable ... dokler ne bo updejta. |
|||||
Ima kdo info., če DJi Fly app deluje po update-u?
_________________ |
|||||
20% baterije za eno uro (verjetno bo pri drugem polnjenju boljše). Dost v povoju prva beta
_________________ |
|||||
Bi poskusil, samo lahko kdo pove ki ima NLB klik in vse ali deluje?
|
|||||
Zazene se... in tudi z dronom se poveze... Tudi ena nadgradnja firmware-a se je naredila, ker ga ze nekaj casa nisem sploh prizgal Zaenkrat se nisem naletel na kaj, kar ne bi delovalo ... |
|||||
Po nadgradnji je vedno baterijo precej obremeni, ker se zadeve na novo indeksirajo v ozadju ... |
|||||
KLIK deluje ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |