PI
Kdo uporablja oz. se je avtenticiral uspesno ?
na telefonu
drugace link do tega : https://minepi.com/
sem nalozil ID, ustavi sem mi pa pri : Look right
ne gre nikamor naprej....
| PI network - začetek 7 let nazaj.... | |||||
PI
Kdo uporablja oz. se je avtenticiral uspesno ? na telefonu drugace link do tega : https://minepi.com/ sem nalozil ID, ustavi sem mi pa pri : Look right ne gre nikamor naprej.... _________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
Zanimivo, uporabim drug telefon (prej I16pro), sedaj Iphone 11 in dela....weired...
_________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
Jst to uporabljam že leta sicer me zanima kdaj se bo s temi pi dalo oz se že da kaj kupit prodat ipd
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
zdaj se ze da...
moras pa cez postopke verifikacije, kreiranja walleta..... jaz sem to uporabljal pred enimi 7 leti, potem pustil... zdaj imam 2000 pi, je kar nekaj vredno.... za tisto, k smo minali na telefonu, mislim, da sploh ni bilo kaj vec porabe oz. da bi kurill baterijo...
_________________ iPhone 16 Pro 128GB black Apple TV 4K 2022 Apple Watch Series 8 45mm HomePod GEN2, HomePod Mini AirPods PRO gen 2 |
|||||
Imam jst vse tudi wallet in vse samo nisem se nekaj s tem ubadal tudi jst jih imam neki tam tam
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Maš na FB ju folk k kupuje to cena odvisna od količine tako je zapisal! |
|||||
Aha nimam fb že 3 leta ma bom pustu me pa firbec kok ponujajo za 1pi
|||||
Google pravi 1,58 USD... crypto.com pa 1,73. Tako da tu neki bo že. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |