med pregledom enaa naletu na ponudbo ajfon 3g 16gb za 450€.

http://menea.enaa.com/Greh/product.asp?dept_id=809&pf_id=6994

| ma gdo bolšo ponudbo? | ||||||||||

med pregledom enaa naletu na ponudbo ajfon 3g 16gb za 450€.

http://menea.enaa.com/Greh/product.asp?dept_id=809&pf_id=6994  | 
	||||||||||

sumljivo pocen - 16GB?!   

| 
	||||||||||

Hm, na sliki je pa 2G... sumljivo. 

| 
	||||||||||

Sj ime firme je pa tud greh d.o.o 

Tko da mal razmisli  | 
	||||||||||

Na Bolhi se pojavljajo za 200 - 250 EUR. Kak je pa kej s tem? Ima kdo kakšne izkušnje? 

| 
	||||||||||

Za 3G? Je to ti pa jaz zagotavljam da ga ne dobiš za ta denar. Mogoče za 450€ še, manj pa skor ne vrjamem.  | 
	||||||||||

Če želiš me kontaktiraj vendar cena ni ravno 150 eur  

LP Hommer P.S.Cene na bolhi ki so pod 450eur so čisto nerealne:)  | 
	||||||||||

Če pa ima kdo dobro ponudbo za 8gb model bi se še jaz priporočal. 

| 
	||||||||||

| 

Seveda da je lastnik iz ZDA mam izkušne.  | 
	|||||||||

Ni vazno od kod je lastnik... v vecini primerov gre za nateg... tako da posljes denar in dobis "nic" Poskusi odpisat kaksnemu takemu... in bo velika verjetnost, da bo v mailu omenjen Western Union Money Transfer ... pa kaksne spletne strani kurisrskih sluzb, kjer lahko sledis posiljki... Na koncu se izkaze, da so strani fake... in da denar izpuhti... Pa se ponavadi so taki oglasi na bolhi v anglescini... ali pa v "polomljeni" slovenscini... tako kot jo vrze ven Google Translate... Malo razmisljajte z glavo....  | 
	||||||||||

???????? to "greh" piše divača ne?

malo čudno?????? jast sem v divači pa prvič slišim ?????? malo čudno....  | 
	||||||||||

pozdravleni vsi jabučani!!

glede teh cen 200-250€ na bolhi bi rad samo povedal da jih preprosto ignorirajte. to oglašujejo večinama neke fantomske firme v VB, ki hočejo da jim denar pošlješ vnaprej, in sicer prek western uniona, kateri pa ne podpira kupovanja izdelkov. torej če že moreš kupit izdelek preko njih pa se moraš zlagati da denar nakazuješ za drugo stvar(posoja, pomoč v stiski...) v pogodbi, ki jo moraš podpisati preden denar dej. pošlješ. torej ignorirajte vse ponudbe za male pare od angležev p.s. prijatelj se je nategnil za 1200€.  | 
	||||||||||

obstaja tudi nateg z TNT dostavno službo, tam je pa fora da denar nakažeš nekemu agentu in sem ter tja. v glavenem ostaneš brez denarja. realna cena iphona se ve kakšna je, če je kje za manj je lahko samo nateg.

lp, m  | 
	||||||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |