Jabuk
Nedostavljeni sms-ji
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 09.01.2009 09:12:15
Nedostavljeni sms-ji
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
A mogoče kdo ve, zakaj ko pošiljam iz iPhone (mobitel) sms osebi, ki uporablja Simobil omrežje oseba ne dobi sporočila. Meni na iPhone normalno piše, da je sporočilo uspešno poslano (zeleni balonček).

Kakšen nasvet prosim.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 09.01.2009 10:10:18
Lahko je problem softwarske narave pri tebi (restoraj iPhone) ali prejemniku, lahko da mata simobil pa tvoj operater kake probleme..lahko je marsikej..Poklici center za pomoc narocnikom pa omeni problem..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 09.01.2009 10:40:41
alenbec je napisal/a:
Lahko je problem softwarske narave pri tebi (restoraj iPhone) ali prejemniku, lahko da mata simobil pa tvoj operater kake probleme..lahko je marsikej..Poklici center za pomoc narocnikom pa omeni problem..

sem restoral iPhone, izbrisal vso pošto tako, da "nabiralnik" ni prepoln. Sumim pa, da bi lahko v zvezi z dolžino sporočila. Ker, če pošiljam kratka sporočila prejemnik dobi, dolga sporočila pa le občasno.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 09.01.2009 13:29:15
Basty, imam, oz. sem imel podoben problem, lahko pogledaš v nitki problemi z SMS-i...
Kolikor sem ugotovil je, da so se napake dogajale na povezavi Simobil_mobitel, medtem ko s Simobil-Simobil nisem imel težav, ne s pošiljanjem ne s prejemanjem.
Res pa je da odkar redno brišem sporočila deluje bolje, po novem letu nisem imel težav, sem jih pa imel vse od avgusta pa do novega leta.

Meni dolžina ni delala problemov, sem uspešno poslal sporočilo dolgo vsaj 200+ znakov, čez 5 min pa sporočilo dolgo 5 znakov in je prejemnik na Mobitelu dobil prvega, 2. pa ne.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani