Torej, v primeru, da bo razmerje funt-evro ostalo enako in bojo prenovili iMace, me zanima, kako bi bilo najlažje privlečt iMaca 24" iz VB, glede na to, da bi prek letel z RyanAirom...
LP
-J
| Kako privlečt iMaca iz Velike Britanije | |||||||
Torej, v primeru, da bo razmerje funt-evro ostalo enako in bojo prenovili iMace, me zanima, kako bi bilo najlažje privlečt iMaca 24" iz VB, glede na to, da bi prek letel z RyanAirom...
LP -J |
|||||||
MEne pa neki druzga zanima ..kako to da se zadne čase tokim ljudem po glavi motajo kako računalnik prevlečt iz VB za tistif par fičnkov razlike brez upoštevanja stroškov poti pa časa itd.
|
|||||||
Ker je razlike pri trenutni vrednosti funta več ko le za par fičnkov.
|
|||||||
pošleš si ga kot razglednico
daš v škatlo ko piše lomlivo pa še enkrat neseš na pošto (al pa vržeš v nabiralnik) greš domov pa upaš da pride celi |
|||||||
mogoče tole kaj pomaga |
|||||||
Cene v Evropi tudi padajo. Tako, da se splača tudi pogledati v Nemčiji in Avstriji.
|
|||||||
Mene pa nekaj drugega zanima: a dostavljajo iz UK Apple storea tudi v Slovenijo oziroma ve mogoče kdo za kakšno angleško trgovino, ki pošilja mace v Slovenijo ali pa vsaj v Avstrijo?
|
|||||||
Ok, glede pošiljanja iz Apple storea v SLO sem že našel:
|
|||||||
Zgleda da bi bilo res najbolje preko kurirskega servisa - zgleda da ni tako drago, ali pač?
|
|||||||
no se je ze dobil junak ki je pripeljal zver iz VB
|
|||||||
Ne še, še čakam.
|
|||||||
kak je pa pol kaj z garancijo?
|
|||||||
Kakor jaz vem, je po celi Evropi. Te pa znajo slovenci zafrknit. |
|||||||
A ne po celem svetu? Ker je garancija namreč mednarodna... |
|||||||
a ni world wide warranty samo za prenosne naprave?
|
|||||||
jaz bi lahko rekel prijatelju, ki ga imam v VB bi verjetno lahko z DHL al pa UPS poslal.
|
|||||||
zakaj so posti zbrisani??
|
|||||||
Worldwide garancija velja samo za mobilne naprave. Vse druge garancije so lokalne. v EU je enotna.
|
|||||||
torej enotna pomeni, da če ga v eu kupiš maš po eu garancijo?
|
|||||||
Pravkar prejel iMac iz cancomuk.com
Zelo prijazen in ustrežljiv support, hitra dostava. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |