Safari si nikako ne zapomni mojega gesla na Facebook, prijavim se, potem 2x kliknem in ze me vprasa za geslo. ima kdo podobne izkusnje, resitev?
cookije sem omogocil oz. sem jih dal na always.
lp,M
			| Safari in kukiji | |||||||

Safari si nikako ne zapomni mojega gesla na Facebook, prijavim se, potem 2x kliknem in ze me vprasa za geslo. ima kdo podobne izkusnje, resitev?

cookije sem omogocil oz. sem jih dal na always. lp,M  | 
	|||||||

Meni enako zeza na nekaj forumih. 

| 
	|||||||

imam 3 besede ki so zihr boljše in hitrejše od safarija.... FI-RE-FOX...

resno...prej sm meu par mescou safari in je gnil po polžje čez kšne strani, pa rabu za hladen start tut kr douh... Pol sm sprobu firefox in ga od takrat še nisem zbrisu,glede na to da pr men nove aplikacije ne trajajo dle od 2h minut... Je hitrejši in...to je to...to je pa najbol važn...  | 
	|||||||

Firefox ima preveč kičast zunanji izgled, ki se ne ujema z Mac okolico tako kot Safari; FF ima tudi gršo ikono in ime.   

Brez zamere, nekateri živimo po načelu "Apple or die!". Safari je pač en bolj pomemben zaščitni znak in če ga ne bi uporabljal je kot da ne bi uporabljal recimo iTunsov (čeprav imajo te le več svojih razlogov). Drugače pa pri meni ne povzroča težav. Makonja, mogoče je problem pri "Private Browsing"?  | 
	|||||||

Hmm, jaz sem imela obratno izkušnjo... Ko so letos prišli rezultati od mature sem hkrati zagnala firefox in safari.. In pri safariju sem že gledala rezultate ko se mi pri firefoxu sploh še vstopna stran ni odprla s tem, da sem se vmes še zmotila pri geslu in sem torej morala 2x tipkati.  | 
	|||||||

Se nekak ne strinjam s tem sej so vsi programi narejeni tako da se ujemajo z MAC OS okolico...če pa furaš firefox na windowsih je pa bruh in horror... Kitch Glede grde ikonce pa imena se ti pa kr prdružm... Aja pa še to... http://lifehacker.com/396048/speed-testing-the-latest-web-browsers Mogoče bo koga zanimal  | 
	|||||||

Ta test je z Windows različico Safarija, ki JE različna od OS X različice - beri: počasnejša 

| 
	|||||||

...in polna bugov LP -J  | 
	|||||||

Sicer malo off topic, vendar sam sem prestopnik iz Winsev na Leoparda.

Safari je resnično hiter, vendar pa uporabljam Opero, ki sem jo tudi na winsih. Dela zelo dobro na macu, edino neko normalno preobleko, ni se ujame z Leopardom je potrebno namestit. Hitrost ob zagonu je nekje med Safarijem in Firefoxom , vendar ko se enkrat naloži dela hitro in brez težav. Priporočam, sploh ko začneš enkrat uporabljati številne vgrajene gestures ni več poti nazaj!  | 
	|||||||

Tud mene zadnje par dni j...be zadeva FB glede usernama... Nič jasno zakaj. Drugače pa mi Safari kar sede a spet moram priznati, da včasih melje kar en čas. Imam tudi Firefox-a a ga le redko zaženem - ko se Safari res zživcira  

LPS  | 
	|||||||

sem uporabljam FF vec kot pol leta zdaj in je postal pocasen oz. mi ni bil vec lep in sem presaltal na Safari, ki je za mene FUL HITREJSI! 
 amm sem double checkal, ni v tem fora a ma se kdo kksno idejo? lp,m  | 
	|||||||

makonja, baje naj bi bil problem z cookieji. sam imam isti problem, tako da za FB uporabljam FF za ostalo pa lepo safari  

lp Avi ajooj poskusi še zbrisati plist od piškotov samo to je meni pomagalo točno za 10 min lp Avi  | 
	|||||||

damn..pol sm skor edini k ma rd firefox...XD 

| 
	|||||||

Mogoče:

![]()  | 
	|||||||

@blastar spremenil, javim ce bo delalo.

lp,m  | 
	|||||||

meni nikjer ne povzroča naštetega kaj makonja omenja.Imam pa označeno podobno kot blaster  

| 
	|||||||

oznacil kot blaster pa se vedno isto, resda mi sedaj ni treba vec tipkati gesla, samo login kliknem... zgleda da safari ni popoln afterall  

| 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |