Kupil sem iPhone 3G v Big Bangu s FW 2.1.
Danes sem se pa odlocil, da FW nadgradim na 2.2 a ne preko iTunes, ampak po navodilih (http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1881). Vse gre kot po maslu.
No ja ne ravno tako gladko .... iTunes prepoizna moj iPhone, prepozna novi FW, AMAPK pazi to: nikakor ne najde omrezja - v bistvu Iphone sploh ni odreagiral na moj SIM (moj SIM je locked - da se aktivira vnesem geslo) oz. me je vprasal za geslo, da se UNLOCK-a, geslo sprejeto, potem pa nic..... Se poskusam poklicati z drugega telefona....stevilka ni dosegljiva ......
Kaj sedaj???
Grem v iTunes, kliknem restore - backup na moje zadnje stanje in glej ga zlomka, dobim vse, kar je bilo na zadnjem back-upu z novim FW 2.2.
A problem ostaja isti ....
Ker mi drugega ni preostalo, se odlocim, da kliknem RESTORE v iTunesu, da me povrne na tovarniske nastavitve - da me totalno restore-a (vse zbrise).
In sedaj tisto, kar me je presenetilo!
Vklopi se iTunes in mi pise, da moram aktivirati iPhone preko iTunes-a. No pa ga ...... iPhone je aktiviran in to z novim FW 2.2!! In deluje!
Skratka tisti, ki boste kupili iPhone v BB in ga poskusali nadgraditi na FW 2.2 s QuickPwn ... NI potrebno, samo preko iTunes kliknite na update!
LP

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si
Kontakt
Na vrh strani