Če želi kdo beta testirat naj mi pošlje na privat svoj email (tisti, ki ste testirali originalno aplikacijo Slovenski Vrhovi, ste že dobili in ni treba pošiljat...)
LP
Miha

Nova aplikacija - Slovenski Vrhovi 3D | |||||
Če želi kdo beta testirat naj mi pošlje na privat svoj email (tisti, ki ste testirali originalno aplikacijo Slovenski Vrhovi, ste že dobili in ni treba pošiljat...) LP Miha ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Malenkost spominja na Peakfinder ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() _________________ Mac mini M1 16GB, 2TB "Genie" 11.4 iPhone Xs Max 256GB 14.6 iPad Pro gen3 256GB 14.6 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Ne vidim kakšnih napak. Mogoče bi bilo smiselno omogočit tudi landscape mode, ker trenutno je dost trippy če obrneš za 90 stopinj. |
|||||
![]() |
|||||
_________________ me like….. not |
|||||
![]() |
|||||
Pošlji prosim svoj email na privat sporočilo. |
|||||
![]() |
|||||
To bo mal kasneje dodano, landscape sem pozabil izklopit. |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
- odprite aplikacijo in v meniju kjer lahko simuliraš lokacijo izberite "Ljubljanski grad" - počakajte da prikaže vrhove in nato usmerite telefon tako, da se bodo videle kamniško-savinjske alpe - naredite printscreen (stisnite hkrati gumb za vklop in gumb za povišanje glasnosti) - pošljite mi printscreen preko aplikacije "TestFlight" (odprete aplikacijo "TestFlight", v seznamu izberete aplikacijo "Slovensk Vrhovi 3D", nato pritisnete gumb "Send Beta Feedback") Rad bi namreč videl kako izgleda zadeva na različnih resolucijah... Hvala. Videti bi morali nekaj takega: ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |