izguba trenutne lokacije | |||
Doma imam Aqara G2H Kamero v Home nastavljeno, da ko sem doma, samo streama, ko pa me ni, pa tudi snema in obvešča o gibanju. Nastavitev se menja glede na lokacijo telefona... Po update-u telefona (Xs) in ure (ultraaw) na zadnjo verzijo se mi vsakič ko snamem uro in jo potem spet dam na roko, vpišem kodo (odklenem)...kot da izgubi lokacijo kje je, saj se mi status kamere takoj zamenja kot da nisem doma, če pa isto naredim, ko nisem doma, se staus zamenja kot da sem prišel domov. Pomaga restart telefona ali pa ure. Kakšna ideja kako lahko to rešim, saj je precej zoprno vsakič delati restart? Uro snamem vsaj enkrat na dan. Pred update-om je vse delovalo kot mora. Hvala! |
|||
![]() |
|||
na razlilnih straneh boš najdel različne nasvete ampak ne vrjamem da lahko neka nastavitev tole popravi ko pa vsi pravite da "reset" telefona pomaga. https://www.reddit.com/r/HomeKit/comments/u5tg4j/homekit_thinks_someone_is_home_when_no_one_is/ Težko ti bo kdo dal kak pravi nasvet preko neta ... Če ti ne rata pofixat bi rekel da se izogibaj homekit optimizacij ![]() ![]() _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||
![]() |
|||
Ključavnica se mi je odklepala ali zaklepala ko sem bil 500m stran kar je seveda nesprejemljivo. Ne štekam zakaj to ne porihtajo, ker v find my je lokacija iphonov povsem aktualna. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |