Zanima me kako se vgasne ta imusic. Na noben nacin mi ga ne uspe zapreti. Vsa obvestila sem ze vgasno, bluetooth, wifi, appe... in se zmeraj mi pri zaklenjenem zaslonu kaze imusic.
Hvala
Prilagam sliko:

| IPhone Notification | |||
| 
 Pozdravljeni.
 Zanima me kako se vgasne ta imusic. Na noben nacin mi ga ne uspe zapreti. Vsa obvestila sem ze vgasno, bluetooth, wifi, appe... in se zmeraj mi pri zaklenjenem zaslonu kaze imusic. Hvala Prilagam sliko:  _________________ iPhone 16 Pro 128Gb Black Titanium Watch Ultra 2 v2 Black Titanium MacBook Pro 13 Retina 256Gb iPad 10 64Gb Blue AirPods Pro 2 | |||
|  | |||
| 
 Kaj ti pa začne predvajat, če klikneš play? Na iOS to nima veze z notificationi. To se prikaže, ko daš nekaj predvajat. Bi pa moral zraven pisati še ime appa. Načelima bi moralo zadostovati, da app zapreš (ubiješ). Lahko pa, da je prišlo vse skupaj v kakšno čudno stanje in boš moral rebootat telefon. Poskusi nekaj predvajat (vseeno v katerem appu) in potem ta app killat. | |||
|  | |||
| 
 | |||
|  | |||
| 
 Ni potrebno, klikni na obvestilo, na imusic pa potem zapri aplikacijo in ne bo vec obvestila… | |||
|  | |||
| 
 Finta je v tem, da ko stisnem na play nic ne predvaja in se nic ne zgodi. Ce hocem to odstranit je edina moznost, da telefon resetiram in je potem nekaj casa mir.
 Probam se naredit po vasih navodilih. Hvala vsem _________________ iPhone 16 Pro 128Gb Black Titanium Watch Ultra 2 v2 Black Titanium MacBook Pro 13 Retina 256Gb iPad 10 64Gb Blue AirPods Pro 2 | |||
|  | |||
| 
 jaz imam to na ipad 11 pro in na iphone 13 max pro. | |||
|  | |||
| 
 Meni to vedno kaze, ko sem pred tem poslusal audio ali gledal video. Ce "ubijem" app, naceloma izgine. Ali pa samodejno cez cas. Res pa je, da Music appa ne uporabljam, mogoce ima kaksno izjemo. | |||
|  | |||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |