Živjo
Sedajle sem hotel registrirat account po jestovih navodilih, pa stran http://www.tunecore.com/freealbum ne deluje več.
Obsataja alternativa ? Kakšen tutorial ?
Hvala
| Registacija US accounta | |||||
Živjo
Sedajle sem hotel registrirat account po jestovih navodilih, pa stran http://www.tunecore.com/freealbum ne deluje več. Obsataja alternativa ? Kakšen tutorial ? Hvala |
|||||
Vlak je odpeljal... Drugace pa preko raznih malih oglasov kupis iTunes Gift Card in se s pomocjo tega registriras... |
|||||
Zase sem itak že zdavnaj naredil, tokrat sem hotel še za kolega... Pa očitno ne bo nič. Zaenkrat. Upam, da se še kaka alternativa najde. Ti giftcardi mi ne dišijo, ker nikoli ne veš če te bo prodajalec obral, ali pa boš kupljeno res dobil |
|||||
Ful dobro, to celo deluje...preverjeno!!!
Ampak problem je naslednji...Ko hočem prenest kaj iz appstora, mi napiše da je je Account valid for purchases in the US Itunes Store. Kaj pa zdaj naredim? ...pa vse slovenske pakete mam naložene, pa izbrano slovenijo, če je mogoče to problem... |
|||||
Tukaj žal ne moreš nič. Nekatere aplikacije so pač omejene na določene države in jih z US accountom ne moreš inštalirat. Meni osebno se je to zgodilo samo pri 1 ali dveh aplikacijah.
|
|||||
Nekateri ste čist preveč "cagavi"... Ne vem, če bi se Ti kdo razkril z svojim imenom in priimkom ter svojim naslovom da bi Ti lahko ukradel 10€!? Za začetek predlagam da si kupiš en GC za 10$, s čimer boš lahko ustvaril "user account". Za GC lahko pogledaš na bolho, lahko pa Ti jo tudi jaz zrihtam... |
|||||
Mislim, da je ravno obratno... Se nisem nasel, ki bi bila v SLO iTunes Storu, pa je v U$ ne bi bilo |
|||||
Pocakaj malo, da se iTunes preklopi na U$ ... (ponavadi je tako,d a ste prehitri... ker to iTuens vedno sam naredi po tem obvestilu)... Ce pa hoces biti "hiter" pa spodaj v iTunes izberi sam "United States" ... http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=5427&postdays=0&postorder=asc&start=72 ![]() |
|||||
To je to, sinhronizirat je treba, potem pa gre
|
|||||
Če koga zanima GiftCard in ne ve kje varno kupit...
Sem ravnokar vzel preko @s3c dve GiftCard za iTunes. Lahko povem, da je bilo vse tako kot je dogovorjeno, tako da tisti skeptični imate eno referenco več lp, tomo |
|||||
Kdo ali kaj je @s3c ??
|
|||||
![]() |
|||||
Hvala s3c za certifikat... napolnil sem si US račun in veselo kupujem
|
|||||
tudi meni deluje |
|||||
prevrejeno deluje
|
|||||
Po drugem postopku ratalo v 10ih minutah. Še vedno deluje.
LP |
|||||
Označim NONE opcijo, izpolnim vse tako kot je treba...
Nato pa napiše...da mi je kartica potekla...pa imam označeno none... Kliknem pač na eno kartico...in vstavim datum 2012... In spet potem označim NONE...pa javi napako da je nepravilna št. kartice... Zna kdo pomagati? |
|||||
Jaz imam enak problem!!
|
|||||
Se da dokaj ugodno dobit te Giftcard in maš mir, saj tudi vseh plačljivih aplikacij se ne da naj na netu, tako ali drugače.
|
|||||
Zal ne gre vec drugace kot z uporabo kreditne kartice ali z uproabo iTunes Gift Card ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |