Sem na 2.1 (2g) in zadnje čase opažam, da youtube skoraj ne dela, 80% videov sploh ne naloži oz. jih konča nalagati nekje na 10% dolžine... Ima kdo podobne težave oz. me zanima če je kaj narobe z youtubom???

| YouTube ne dela oz. grozno počasi?!? | |||||

Sem na 2.1 (2g) in zadnje čase opažam, da youtube skoraj ne dela, 80% videov sploh ne naloži oz. jih konča nalagati nekje na 10% dolžine... Ima kdo podobne težave oz. me zanima če je kaj narobe z youtubom??? 

| 
	|||||

Ja, prek edga gre res počasi, pa na počasnem wifiju tudi  | 
	|||||

Ma nemoj... To pa si ugotovil, hvala za nikakvo pomoč.... 

| 
	|||||

Meni tudi zelo čudno dela.... Nevem prek EDGE-ja nikol ne loadam, prek wifija pa mam 10mb povezavo pa je isto kot si reku da jih malo zloada pol pa neha, oz. loada zellooo pocasi naprej. Kaksne videote pa brez problema do konca.... :S 

| 
	|||||

my pleasure  | 
	|||||

isti problem pr meni. doma filmov na youtube praktično sploh ne morm gledat, v šoli k sm povezan na euduroam pa zelo zelo počasi.

jah k bo kdo najdu kero rešitev nej napiše  | 
	|||||

Me je malo potolažlo, da nisem edini, upam, da nam skupi rata tole zrihtat.. 

| 
	|||||

ma ja... ma tele youtube meni sploh ne dela....

mam verzijo 2.02 pa mi noce zagnat - edino prosi dock in connect.... Upam da nisem edini, da bomo resili, ker pol brezveze da mi zaseda ikono na zaslonu tak beden program  | 
	|||||

a na začetku vam je delal hitro, potem pa sčasom vedno bolj počasi?

a ima iPhone kakšen cache, ki se s časom zafila in začne delat počas? lp, m  | 
	|||||

Mene tud tole zanima, verjetno se res kej zabaše.... 

| 
	|||||

Jaz sem ugotovil, da ce streamam z MXtube v low res deluje presenetljivo hitro.

V hi res deluje pac tako kot v you tube aplikaciji.  | 
	|||||

Tudi pri meni dela Youtube na iphonu zelo počasi preko wifija, na nokii e51 pa s programom mobitubia nemoteno. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |